teisipäev, 9. november 2010

Ettevõtlikult

Reedel JAK-i nõukogus midagi väga tähelepanuväärset ei olnud. Tavaline eelarve ja tegevuskava ülevaatamine, natuke lisainfot saime ka. See, et midagi tähelepanuväärset ei arutatud on tingitud sellest, et JAK on praegu suhteliselt optimaalse koosseisuga oma kindlate ülesannetega ja lisaks teeb seda tulemuslikult ning miks muuta seda, mis töötab. Lisainfost teadmiseks, et järgmisel aastal peaks turismiinfopunkt jõudma Paides keskväljakule, kus ta saab olema turistidele oluliselt nähtavama koha peal kui praegu.
JOL-i teemalisel arutelul olid täpselt pooled omavalitsusjuhid. Tähelepanuväärne oli see, et neli kõige nooremat olid kohal ja tundsid muret tuleviku suhtes. Saime teada, et paljud asjad on teadmata ja enne uue eelarve tegemist on plaanis teada saada. Loodame, et õnnestub. Paljuütlev lause eksole.
Peale lõunat käisime Triinuga ERR-i korrespondendipunktis Olevit õnnitlemas ja viisime kingituseks "esmaabikarbi". See sisaldas endas 27 kaadriga ühekordset fotokat. Igaljuhul teeb ta head tööd ja ehk jõuab ERR-is ka masu mööda ning suudetakse raadio ja teleuudised lahku lüüa, sest praegune koormus on ikka meeletu. Jaksu talle.
Laupäeval kossus saime "nibin-nabin" pähe. Hea meel, et ka publikut oli natuke vaatama tulnud ja isegi pasun oli kohal.
Laupäeva õhtupoolikul käisime V-Maarjas, kuhu segakoor ja Taveri olid kutsutud. Käisime Ungari reisi meenutamas. Tore pidu oli ja mõne uue tantsu saime ka selgeks.
Ja sealt otse lendasin Vajangule, kus oli sealse rahvamaja 80. sünnipäev. Koos noorte liikumisrühmaga esitasime Jüride-Maridega ühe meeleoluka kava. Rahvas jäi rahule, tundus vähemalt.
Tänane päev algas teadagi millega. Valla kodukalt näha ka selle nädala eelinfo. Nii maakonnas kui koolis toimub ettevõtlusnädal ja selle raames toimuvad mitmed kohtumised ja üritused. Võtan ka mitmetest osa ja katsun miskit kõrva taha panna. Loodan, et seda teevad ka noored.
Lisaks oli täna taas eelarve- ja majanduskomisjoni istung ja osalesin ka turvalisuse komisjoni istungil. Olid tegusad koosolekud. Esimeses oli loomulikult põhiküsimus uue aasta eelarve ja teises olid teemadeks komisjoni põhimäärus, valla heakorra eeskiri ning liiklusturvalisus.
Homne päev on lihtne. Kell 9 Paides notaris, kell 11 lasteaia nurgakivi panek, kell 14 vallavalitsuse istung. Lisaks peab vahepeal kuskil jõudma suhelda ka ühistranspordi teemadel ja jooksvaid küsimusi on veelgi.
Õhtul läheme taas ka Järvamaa KILB teisele osavõistlusele Türile.
Kolmapäeval osalen noorte infomessil Lingid tulevikku ja ehk jõuan ka turismitegelaste seminarile.
Neljapäeval on suurem osa "tähtsatest" ninadest Türil Visioonikonverentsil, mis lõpeb ettevõtete tunnustamisega. Meil on ka tublisid :)
Sel nädalal tahaks alustada ka ühe ammutehtud plaaniga, kuid eks näis kas suudan ses osas ennast kokku võtta, kuid loodan, et ehk saan sellest juba neljapäevases blogis kirjutada. Muide see on uus nipp kuidas blogile lugejaid pinges hoida. Iga kord viskan kinda õhku või nagu kuskil öeldakse "trussikud kerisele" ja siis järgmist korda juba oodatakse, sest kinnas peab ju maha kukkuma või keegi peab ju kerise vabastama. Nii, et krutime põnevust.
Blogil lisandusid vasakusse serva 1. klassi blogi ja kultuurimaja ringide kava, nii et uudistage neid ka ja kasutage infot endale vajalikul moel.
Muide täna käis võimlas üle 70 spordihuvilise, mis on minu arust päris hea tulemus. Hea oleks nüüd muidugi teada palju neid mujal käib, siis teaks võrrelda, kuid ikkagi on see meil väga positiivne trend. Aga võimlas veel ruumi on ja ka vabu aegu on mõni üksik jäänud. Kel huvi ja tahet, andke minna.
Ahjaa. Kel meeldib vanu aegu meenutada, siis sel pühapäeval näitab meie kinomuuseum Karedal India filmi Discotantsija ja kes veel vanemast ajast on huvitatud, siis Koeru mail räägitakse vanadest maanteedest.
Nädalalõpust räägin juba neljapäevases blogis.
Kutsun ka inimesi veelkord tagasisidet ja infot andma igas eluvaldkonnas. Nii positiivset kui negatiivset, sest siis teame kas oleme õigel teel või valel. Sellega seoses tuleb meelde üks tore seik eelmisel nädalal, kui kohtusin poes ühe toreda õpetajaga. Teeme ikka nalja ning suhtleme vabalt ja ta küsis, et kuidas mul läheb. Mina ütlesin selle peale, et ütle ise, mis rahvas räägib, sest see näitab kuidas mul läheb. Vastus oli umbes selline: "Ei ole kuulnud, et keegi jobuks oleks sind nimetanud". Ehk siis vist läheb hästi :)
Hääküll, otsad kokku tõmmatud ja aeg põhku minna.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar