reede, 8. aprill 2016

Homme rokime

Pealkiri ütleb kõik. Homme on kõik suured ja väiksed, lähemad ja kaugemad rokisõbrad oodatud Järva-Jaani kultuurimajja, kus toimub 10. Järva-Jaani Kevadrock. Pilet soodne ja seltskond moodne. Kohtume juba homme.

Muudest uudistest niipalju, et haldusreform on täie hooga käima läinud. Järgmises vallalehes kirjutan sellest natuke ning ametlike dokumentidega ning koosolekute protokollidega saab olla kursis valla kodulehel spetsiaalsel lingil. Lühidalt on seis selline, et 8st vallast on laua äärde jäänud 7 ehk Roosna-Alliku jättis ainult Paide suuna lahti. Mai lõpuks peaks seis selge olema. Samas on suured vaidlused ilmselt tulemas veel riigikogus ning sealt võib ka veel muutusi oodata. Loodame parimat ehk siis et meil ikka reformist elu paremaks läheks.

Eelmise nädala volikogu läks üldiselt hästi. Protokolliga on võimalik tutvuda varsti valla kodulehel. Mõni koht võib suu muigele ka võtta, sest tõepoolest tegeleb vallavanem ainult edevuse laada korraldamisega. Läheb meie tänavafestivali kontseptsiooniga kenasti kokku küll.

Aga põhiline otsus, mis lähiaastaid mõjutab, on ikka see, et aitame Muuseumi projekti ellu viia ning ses osas peaks vastuse saama sügiseks.

1. aprilli puhul sai tehtud nii tõsiseid asju kui huumorivõtmes asju. Sain kokku endise kutsekooli peahoone omanikega ning arutasime sealseid perspektiive. Tegelikult on seal piirkonnas ikka märgatav elavnemine toimunud ja selle üle saab ainult rõõmus olla ja tunnustust jagada, kuid teha on ka veel küll ja veel.

Laupäeval toimus meie jalgpalli hooaja avakohtumine väikse karika kohtumises, kuid oleme endiselt vigastustest räsitud ning tuli Eesti Maaülikooli paremust tunnistada.

See nädal on olnud nii kohtumisi kolleegidega kui ametlikke koosolekuid. Teisipäeval toimus vallavalitsuse istung, kus midagi põrutavat polnud. Ahjaa, enne vallavalitsust sain taaskord selga visata vabatahtliku päästja riided, sest Köisis oli kulu põletamisega liiale mindud. Õnneks said riiklikud kenasti jaole ja meid saadeti Pähust juba tagasi. Siinkohal veel meeldetuletus, et olge tulega palun ettevaatlikud.

Kolmapäev algas JOL-i koosolekuga ning peale seda kuulasime ka uuemaid suundumusi teede parandamises.

Eile käisime Ukuga Tartus KIK-i infopäeval, et hakata taotlema raha kaugküttetrassi ehitamiseks, et viia kokku piimaka katel noorteka ja lasteaiaga. Mõtted on olemas, omaosalus ka, nüüd vaja veel kirjutada. Usun, et saame hakkama.

Täna osalesin maakondliku laulupeo komisjoni töös, mis hakkab ettevalmistama järgmise aasta noorte laulu- ja tantsupeole minekut. Adekvaatne info SIIT. 

Homme siis rokipäev ning pühapäeval katsun jõuda võimlas toimuva sangpommivõistluse avamisele. Õhtul on meil Lool ka esimene III liiga kohtumine ning kõik on oodatud pöialt hoidma.

Järgmisel nädalal on nii, et esmaspäeval Koeru Hooldekeskuse nõukogu, millele järgneb veel Järvamaa Keskraamataukogu nõukogu ning õhtul ehk jõuan ka Ambla valda õnnitlema 25. sünnipäeva puhul.
Teisipäeva varahommikul stardime Taani KOV-juhtide seminarile ning ilmselt kuuleb juba nädala pärast uuesti.

Seniks olge muhedad head sõbrad ning ärge vinguviiulil laske enda peas võimust võtta.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar