teisipäev, 24. mai 2016

Notariralli

Olen elus, terve ja rõemus ning Hiiumaa mind maha ei murdnud. Aga eelmine nädal oli jah nii äraolev, et polnud aega sisendit siia anda. Praegu aga on ilus hommik, Artur on viidud juba Võllastele linnulaulu kuulma ja enne kui tööpäev algab, siis paras paar rida kirjutada.

Maale Elama mess läks hästi. Kontakte saime paarikümne ringis ning nüüd neljapäeval teeme plaani, et mis edasi. Seltskond oli tore ja päev läks kiiresti. Aitäh kaaslastele, eriti meie Marile, kes oli ikka ülitubli. Muide läbi Maale Elama portaali on meile juba jõudnud inimesed ja eile just käisin notaris tehingut tegemas kui vald müüs ära enampakkumisel müügiks mitte läinud majakese Koeru tee ääres. Loodame, et see ei jää ainsaks näiteks.

Tuttuute naiste kontsert oli meeleolukas ning sellele järgnev Eurovisiooni vaatamine samuti. Meil on ikka tublid tantsijad ning loomulikult kiidusõnad Üllele, kes seda kõike ohjab. Külla olid tulnud ka Tamsalu naised, loodame, et ka nemad jäid muljetega rahule.

Eelmine nädal läks nagu lennates. Nädala algus oli rohkem majasisene. Teisipäeval toimus laulu- ja tantsupeokomisjoni koosolek ning seal jagati juba ülesandeid laiali.

Kolmapäeval suundusin Hiiumaale, et lõpetada juba sügisel alanud KOV-juhtide arenguseminar. Tegime kokkuvõtteid Taani õppereisist ning võtsime kokku kodutööd. Suurem väärtus lisaks erinevatele juhtimismeetoditele on muidugi minu jaoks sotsiaalne kapital, sest üle Eesti on olemas nüüd vähemalt 25 inimest, kelle poole erinevate küsimuste või teemadega pöörduda. Kuulsime ka Hiiu valla lugu, kuid ilmselt peab sealgi uuesti ühinemisest rääkima hakkama. Tegime ettepaneku ka jätkukoolituse korraldamiseks.

Reedel jõudsin tagasi mandrile nii hilja, et JOL-i üldkoosolekule ning JAP-i juubelile ei jõudnud, kuid suure hilinemisega jõudsin Pärnu kolledži 20. aastapäevale. Tegin seks puhuks ka väikse käsitöö, kuid kahjuks head pilti pole veel leidnud.

Nädalavahetus oli rahulik. Sai Järvamaa laulu- ja tantsupeo proovis käidud ning ka jalgpalli sai mängitud, kahjuks pidime kodus 1-3 kaotusega leppima, kuigi võimalusi oli meil kõvasti.

Eelmisest nädalast tuli taas Paidest uudiseid kui sisse anti umbusaldusavaldus linnapea vastu ning mida sel nädalal hääletama hakatakse. Võib ainult aimata, et mis seal taga on, aga paari päeva pärast oleme targemad.

Selle nädala kohta võiks öelda, et ostan, müün ja vahetan. Ehk siis lisaks müügitehingule on hulk notaritehinguid nii Paides kui täna Põlvas ja Tartus, et osta maatükid Karinu kergliiklustee jaoks.

Eile saime kokku ka väikse seltskonnaga, et arutada Arvamusfestivali tulevikuga ning sidumisest veelgi rohkem Järvamaaga. Mõtted said välja öeldud ja mingi plaan läks liikuma.

Täna õhtul on valla haldusreformikomisjoni koosolek, kus räägime teenuskeskuste sisust ja olemusest. Hetkel praegu väga edasi ei saa teemaga minna, sest Imavere ja Kareda pole veel ostustanud kuhu liikumas on.

Homme on Järva-Jaanis toimumas Koeru Hooldekeskuse nõukogu koosolek ning lisaks mahub päeva veel üks notaritehing.

Neljapäev algab Koerus siis Maale Elama koosolekuga. Edasi tuleb Järva-Jaani vallas viimaste aastate suurima investeeringuobjekti avamine ehk E-Piima katlamaja avamine. Päev lõpeb volikogu istungiga, mille päevakord on näha SIIN.

Reedel on kõik oodatud keskväljakule, et kell 12.15 tervitada Järvamaa laulu- ja tantsupeo tuld ning nagu iga aasta peaks peale seda kohe läbi alevi tuhisema sajad ratturid.

Reede lõpeb Lasteaia lõpupeoga, kus endal sel korral veelgi rohkem rolli kui tavaliselt. Sel korral siis ka lapsevanema rollis.

Laupäev algab jalgpallilahinguga Maardus ja sealt edasi kohe Paidesse rongkäiku.

Pühapäeval pole veel suuri plaane peale discgolfi nädalamängul osalemise. Eelmisel nädalal tehti hull rekord kui 100 kohta said täis 36 sekundiga. Näis, kas homme kell 14.00 tehakse uus rekord.

Olge ikka positiivsed ning ärge tehke ennatlikke järeldusi ja oletusi kui kogu infot käes pole. Sellega võib lõhkuda palju toredaid asju.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar