esmaspäev, 22. veebruar 2010

Vahvad sündmused

Kui nüüd kõik ausalt ära rääkida, siis peab alustama eelmise nädala reedest.
Kui hommikupoole sai tegeletud kabinetitööga, siis päälelõunat saime kokku Mati Palmetiga ja rääkisime J-Jaani valla ja Kuma raadio koostööst. Saime ühisele keelele. Kuigi võiks väita, et mis koostööd me teeme, sest Kuma raadiot ju Järva-Jaani mail tavalise raadioga hästi ei kuulegi, siis pigem ongi mõeldud seda väljundit ja kuvandit, mida me saame ülejäänud maakonnale näidata. Ja muidugi on ju kuma.fm aadressil raadio ka otse kuulatav.
Seejärel toimus erakorraline JOL-i üldkogu, mis oli peale oma erakordsuse, ka erakordselt lühike. Võeti vastu eelarve ja nüüd saavad tütarasutused tegutseda, samal ajal kui meie saame hakata JOL-i uut strateegiat tegema. Loodetavasti on nii öelda meil, vallavanematel, osadel juba ka konkreetseid ideid kuidas edasi minna, peale selle, et "minu meelest on JOL-i kantselei liiga suur". Olen jätkuvalt seisukohal, et ei saa silda põletada, enne kui uus valmis pole.
Õhtune Vabariigi aastapäevale pühendatud kontsert J-Jaanis oli väga vahva. Esinesid nii noored muusikud kui juba kogenud tantsijad, lisaks lustlikku laulu. Aitäh kõikidele esinenud kollektiividele ja kultuurimajale, kes uudselt lähenes ürituse ülesehitusele.
Laupäeval oli viimane saalijalgpalli mäng, kus võitsime Valga Warriorit koguni 17-8. Kokkvõttes jäime turniiritabelis küll eelviimasele kohale, kuid kogemuste saamise mõttes oleme ilmselt esikolmikus.
Ma ei mäleta kas kunagi mainisin, et Eesti ainsa jalgpalliajakirja JALKA viimases numbris ilmus J-Jaani meeskonna kohta ka jutt, kuid skännisin selle ka kõikidele teistele vaatamiseks. Loodame, et järgmisel aastal ääristab staadionit veelgi suuremad rahvahulgad.
Pühapäeval korraldasime Üllega järjekordse Auto-orienteerumise, mis seekord läks läbi R-Alliku, Albu ja Ambla valla. Kahjuks tuisu tõttu pisematele teedele ei saanud punkte teha, kuid tore üritus kujunes välja siiski ja kohaletulnud 11 ekipaaži jäid rahule. Vähemalt need kellelt küsisin. Võibolla muidugi luiskasid ka meeleheaks. Võitjaks tuli Luulelaager.
Tänane päev läks üldiselt kiiresti, kuid midagi põrutavat ei sündinud. Töises plaanis on päevakorral puhkuste graafikute tegemine, mille teeb põnevaks uus seadus, mille kohaselt kõik eelmistel aastatel kogunenud puhkused tuleb sel aastal välja võtta. Aga saame hakkama, peame saama. Homme on vallavalitsuse istung, kus arutame teiste seas ka Võllaste detailplaneeringut. Varsti tuleb see ka avalikule arutelule, nii et olge siis varmad kaasa rääkima ses osas.
Homme osalen Kodukandi piirkondlikul infopäeval ning õhtul maavanema ja JOL-i esimehe vastuvõtul.
Vabariigi aastapäeva tähistatakse kell 11 algava jumalateenistusega ning sellele järgnevad sõnavõtud vabadussamba juures. Tulge ja meenutame ja austame meie esivanemaid. Samal päeval peaksin jõudma ka Lõõlas toimuvale Kaitseliidu vabariigi aastapäeva tähistamisele.
Neljapäeva hommikul naasen töölainele kohe hommikul kui kell 8.30 algab Paides JAK-I nõukogu, kus arutuse alla tuleb TIK-i asukoht. Toredad lühendid, mis sedapuhku tähendavad Järvamaa Arenduskeskust ja Turismi Infokeskust.
Vat ja nii ongi aeg lennanud, mis kaob nagu lahtiaetud tee peale tuisutormi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar