neljapäev, 3. juuni 2010

Tantsu ja tralliga

See nädal läheb nagu lennates ja järjest tõusvas tempos. Teisipäeval toimunud kutsekooli kokkutuleku toimkond rääkis veelkord ülesanded üle ja loodetavasti ikka sinna tuleb rahvast ka kokku. Eks igaüks saab selleks ka panuse anda, tehes head teavitustööd. Lasteaia kihelkonna päev oli ka toimekas. Esialgu vaadati näidendit ja siis tehti käsitööd, pandi kartuleid maha, visati käbisid ja lustiti kihelkonna kaardil. Pealelõunane kohtumine 6 valla spordijuhtidega oli sisukas. Kohal oli ka Aivar Pohlak, kes tutvustas Jalgpalliliidu ja FC Flora arengusuundi ning et mis osas saame me koostööd teha. Tuli välja, et regionaalse jalgpallikeskuse ettepaneku on peale meie teinud ka Koeru. Eks saame lähiajal kokku ja räägime kuidas mõlemad sellest võidaks. Lisaks on lepitud kokku, et kui on vähegi võimalik treenereid või lapsi liigutada, siis laste võimaluste mitmekesistamiseks seda ka tehakse.
Kolmapäeval oli Paide maraton, mis tähendab seda, et enne lõunat oli pikk arutelu maakonna keskuse olemuse ja mitte olemise teemadel. Tõstatati mitmeid probleeme ja ehk nüüd hakatakse otsima lahendusi. Loodan, et me pole lootusetult hiljaks jäänud. Peale lõunat toimus ka JOL-i juhatuse koosolek, mille kohta on info üleval siin.
Tänane päev algas koolis nagu eelmises postituses juba mainitud, spordiraamatu tutvustamisega. Lisaks oli koolis üleval näitus praegu tegutsevate sportlaste auhindadest.
Täna panin üles ka info vallavarade kohta, mis on enampakkumisele läinud. Otsingusõnaks panna Järva-Jaani. Peale valla poolt pakutava on seal ka alles hiljuti 100 tuhande kroonise alghinnaga olnud korter. Nüüdseks alanenud see 80 tuhande peale ning lisaks üks maja Kagavere külast. Elamisvõimalusi küll ja mitte ülemääraste hindadega ma arvan. Küsimusi on tekitanud selle garaaži nii kõrge hind, kuid selle puhul on asi selles, et maa mõõtmise ja detailplaneeringu tegemiseks on vald juba teinud kulutusi ligi 50 tuhande eest. Jääme ootama pakkumisi.
Täna sain ka põneva pakkumise, kuid sellest juba tulevikus, sest hetkel on asi toores. Aga vähemalt on teil nüüd huvi iga kord lugeda ja loota, et äkki nüüd on see pakkumine avalikustatud.
Täna õhtul toimunud kihelkonna rahvalikud sportmängud olid vahvad. Varsti panen rohkem pilte üles. Pildid! Siin üks neljast tublist võistkonnast. Osa võtsid peale pildiloleva Päevaka veel VV (vallavalitsus, vallavolikogu, vahvad vennad jne), Noorteklubi ja Jõusaal. Kokkuvõttes võitis Jõusaal, kellele järgnesid Noorteklubi, VV ja Päevakas.
Aitäh kõikidele osalejatele, pealtvaatajatele ja noorteklubile, kes aitasid seda üritust läbi viia.
Homme algab päev hommikuse kooli aktusega, millele järgneb kohtumine valla ettevõtjate Eesti Panga asepresidendiga, millele järgneb lõuna, millele järgneb aasta jooksul sündinute ja nende vanemate pidulik õnnitlemine päevakeskuses ja millele järgneb liikumispeo peaproov. Rahulik päev selline.
Laupäeva päeval ehk saab korra hinge tõmmata ja külastada mõnda maakonnas toimuvat üritust. Plaan on Imaverre piimapäevale minna, kus kolm aastat tagasi tegin oma esimese avaliku esinemise maavalitsuse ridades. Laupäeva õhtu on loomulikult tantsu ja tralline, sest toimub ju iga-aastane suursündmus kultuurimajas. Reklaamida ei julge, sest kultuurimaja läheb muidu päris lõhki.
Pühapäeval on kõik toredad ja vahvad spordisõbrad oodatud kella 12-ks Kasekoplisse, kus sooviks rohke kodupubliku toel võita JK Viljandi Kotkaid. Tulge aidake nende tiibu kärpida. Lisaks loositakse pealtvaatajate vahel välja 4 piletit Eesti naistekoondise mängule.
Seejärel suundume kõik aga järve äärde, kus kell 14.00 algab Ants Nurmekivi jooks ja ongi nädal läbi.
Esmaspäev-teisipäev on esmaabikoolitus rannavalvuritele, nii et viimane kutse sinna. Tuletan meelde, et rannavalvur ei tähenda seda, et pead terve suve järve ääres olema. Puudutab see ju ainult ilusaid ilmu ning võib ka ainult paar päeva olla, kuid tunne, et saad teistele midagi head teha, see jääb.
Kaunist ja aktiivset olemist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar