esmaspäev, 17. jaanuar 2011

Jääääääää

Ilmselt sellist hommikut on vähesed näind nagu seda täna oli. Sentimeetrine kiht jääd ühtlaselt igal pool. Loodan, et midagi hullu kuskil ei juhtunud. Valda igaljuhul miskit ei kostunud ses osas.
Tulles tagasi aga eelmise nädala juurde, siis reedel toimunud tunnustamisüritusel oli Järva-Jaani taas pildil. Aktiivse noore nominent oli Andreas Sapas ning tõesti ta on viimase aasta jooksul ning tegelikult juba varem paistnud silma kui aktiivne kohaliku elu edendaja. Spordi valdkonnas sai teist aastat järjest parimaks meesveteraniks Kalle Puss. Noorte seas oli Kuldar Kark viie parima seas. Nende tulemusi olen ka varem kajastand ning need räägivad enda eest. Lisaks tunnustas Järvamaa Kultuurkapitali ekspertgrupp ka omalt poolt ning neile on jäänud silma Ülle Vaas kui kohaliku kultuurielu edendaja. Siin ilmselt ka sõnu pole vaja. Palju õnne ning taas võime uhkust tunda. Pilte ja rohkem infot ürituse kohta siit.
Laupäevane jalkaturniir oli päris pingeline. Esimese mängu kaotasime turniiri võtijale Türile 0-1. Seejärel kaotasime SK10-le 2-3 ning Metropoolile 0-3. Alagrupi viimases mängus aga võitsime naabreid koerukaid 5-3, mis maitses muidugi hästi. 7-8. koha mängu kaotasime päras viigilist normaalaega penaltidega. Meie võistkonna resultatiivseim oli Marko Mitt 5 väravaga.
Nabaratooriumi üritus oli ka tore. Vähemalt niipalju kui esinedes silma jäi. Kõhutantsijad olid rõõmsad ning nautisid üritust.
Täna oli kohtumisi täis päev. Peale hommikust nõupidamist jätkasin valla ettevõtjate tuuri ja asutuste tuuri. Seotud on see veel sellega, et reedel kell 10.00 teeme ettevõtjatega ümarlaua, kus arutame kuidas valda arendada ning missugused on ettevõtetevahelised koostöövõimalused.
Peale lõunat käis Riigikinnisvara esindaja ning arutasime kultuurimaja remondi asju. Tundub, et tööd võivad juba hoo suvel sisse saada. Uskumatuna tundunud võimalus hakkab juba täitsa usutavaks muutuma.
Vallavara komisjoni koosolekul otsustati kaks kinnisvara objekti enampakkumisele panna, kuid enne lõplikku infot ei saa anda kui volikogu on selle otsustanud. Seda siis järgmisel neljapäeval.
Õhtul toimunud haldusreformi konisjoni koosolekul arutasime Paide linna ettepanekut alustamaks läbirääkimisi haldusterritoriaalse reformi tegemiseks ning üldine seisukoht oli, et protsessist kõrvale ei tohiks jääda, kuid täpsem osalemine formuleeritakse samuti volikogu istungil.
Homme hommikul räägime Kokkola külaskäiguga seonduvat ning edasi on vaja mitmeid jooksvaid küsimusi lahendada.
Kolmapäeval peaks toimuma esimene JOL-i kultuuri- ja spordikomisjoni koosolek ning seejärel toimub JOL-i infopäev.
Neljapäeval saame allasutuste juhtidega kokku, et selgitada detsembris vastu võetud palgakorralduse rakendamist.
Selline see nädal on tulemas.
Eelmine blogi sissekanne tegi kommenteerimise rekordi. Ise-enesest väga hea, et lõpuks julgetakse midagi öelda ka. Järgmine samm on see, kui seda tehakse enda nime alt. Elame näeme kas nii läheb.
Nüüd aga tänuminutid.

Metstaguse Agro eesotsas Teet Kallakmaaga tänab operatiivse abi eest Ivar ja Tuve Kärnerit ning teisi abilisi, kelle abita oleks võinud suur õnnetus juhtuda. Õnneks jäi katus püsima ning loomad terveks.

Sain meili teel järgmise kirja:

Soovime tunnustada lumekoristajat Jaan Arusalu. Idülliline pargitee on alati eeskujulikult puhastatud ja seda väga varastest hommikutundidest hilisõhtuni. Ideaalselt on läbitav kaldtee ja trepiastmed.
Samuti kiidame kohalikke sahamehi, kes annavad endast maksimumi võitluses lumerohkusega.

Tänulikud ja optimistlikud Pika ja Soo tänava jalakäijad.

Selliste positiivsete sõnumitega täna lõpetangi.
Head nädala kulgu ning katsuge mitte libastuda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar