reede, 18. november 2011

Kaks aastat täis

Eile oli see päev kui kaks aastat tagasi tööle asusin. Seda pidasid meeles ka päevakeskuse toimekad naised ja kinkisid oma sünnipäeva üritusel ka mulle lille. Aitäh. Lisaks sai kuulda laule, räägiti humoorikaid lugusid, söödi-joodi head paremat ning tantsu tehti ka. Sai isegi vihutud tiba. Endale tundub, et esimesed kaks aastat on küll päris normaalsed olnud ja kurtmiseks väga põhjusi ei näe. Jätkan samas vaimus.
Veel tagasi vaadates, siis teisipäeval toimunud infopäevad olid informatiivsed. Leader meetmesse läheb loodetavasti meie vallast mitu taotlust ning mõtted liiguvad.
Kabesimultaan Urmas Virvesega oli huvitav. Kaheksa lauda oli reas ja tegin ka esimese ringi kaasa. Sain küll edu sisse vahepeal, kuid eksisin siis ise ja pidin seekord kaotusega leppima. Üks poiss sai ikka viigi ka kätte. Sel pühapäeval on kõik lauatennise huvilised oodatud võimlasse, kus toimuvad J-Jaani valla meistrivõistlused pinksis. Lisaks selgitatakse kõige kiirem ja täpsem koroona mängija. Ülesanne on üksinda mängides lüüa plats kiirelt tühjaks. Kõikide osalejate vahel taas loosiauhinnad, nii et tasub kohale tulla.
Kooli arvutiklassi projekti seire läks ka kenasti ja protokoll tehti ilma et oleks ühtegi märkust olnud. Loodan, et kool ja õpilased on ka lõpptulemusega rahul.
Ajaloo konverents oli ka huvitav, kuid sain seal olla vaid kolme ettekandja jagu. Üks ettekandja oli Väätsa vallavanem Jarno Laur, kelle ettekande sisu oli ka tänases Järva Teatajas. Päris asjalik ning natuke teine vaatenurk kui tavaliselt. Peaks selle artikli regionaalministrile ka saatma.
Täna tegelesime eelarvega ning miinus on juba 1,9 miljoni krooni juures. Varsti saab tasakaalu ka ehk. Arutasime, et tegelikult peaksime ikka suuremat tähelepanu pöörama mitte kulude vähendamisele, vaid tulude suurendamisele. On ettepanekuid?
Homme olen Paide KENK-i nõukogu koosolekul ja siis taas eelarvestamine. Nädalavahetus tuleb suhteliselt rahulik. Võimlas ilmselt olen ka osaline taas. Sport on ikka mõnus.
Eelmisel nädalal kahjuks Pubi juures polnud rahulik. Nagu JT artikkel netis väitis, siis oli taas rusikad käiku lastud. Kommentaare on igasuguseid ja ka minu eelmise sissekande kommentaarides on ilmselt sellele "kangelasele" viidatud. Kahju muidugi kui energia vale rakenduse leiab, kuid loodetavasti jäi see viimaseks korraks. Ses mõttes kutsun inimesi küll julgusele, et oma õiguste eest seista. Kui ikka liiga tehakse ning seadust rikutakse, siis ainuke õige viis ongi läbi politsei asju ajada, sest muul viisil asju lahendades tehakse asi ainult hullemaks.
Hea näide positiivsest energia rakendamisest on samuti tänases JT-s, kus olid võistluste tulemused. J-Jaani sangpommitõstjad tõid kamaluga medaleid ning hea meel on, et ka maadlus on taas au sees. Kustas Metsma tuli Balti karikavõistlustel kõvale teisele kohale ja seda meeste kuni 120 kg arvestuses. Tublid ning jõudu-jaksu edaspidiseks.
Eile oli taas päev, kui avati meil järjekordne söögikoht. Volli poe hoone Pika tänava poolsest küljest saab Söögituppa, kus mõnusa interjööriga toas saab kõhu täis süüa. Täna käisin ka seal, kuid rahvast oli nii palju, et otsustasin mõni teine päev minna. Esialgu tundusid hinnad soodsad ning praed suured. Loodame, et seal ei hakka need pöördvõrdeliselt muutuma nagu ühes eelmises söögikohas. Lahtiolekuaeg on 11-16. Minge maitske ise ära.
Uue teeninduskohana on juba mõned nädalad lahti olnud ka Kuksema autoteenindus, kus Oole Soodla autosid remondib. Sealgi esimesed kogemused on positiivsed, sest töö oli kiire ja korralik. Kuksema pargi taga asub see renoveeritud töökoda ja viimases vallalehes oli kuulutus koos kontaktidega.
Hakkajad leiavad ikka mooduse kuidas endale tööd ja leiba saada.
Olge ka hakkajad ning samal ajal ärge unustage naerda. Positiivsus viib edasi. Tšambolaia

3 kommentaari:

  1. Ettepanek: maksumaksjad mujalt, kes on kuidagi seotud JJ-ga võiks tuua ka oma maksud teile. Meelitage inimesed, kes alaliselt küll ei ela teie vallas, kuid on seotud kuidagiviisi JJ-ga oma maksud teile tooma.
    Kahjuks ise ei ela enam Eestis ja minu maksud lähevad hoopis teise riiki.

    VastaKustuta
  2. Kui koduvald tööga ei aita, miks peaks maksud siia laekuma??? Ikka sinna, kus töö ja leib.

    VastaKustuta
  3. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (amaah.credit.offer@gmail.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    VastaKustuta