teisipäev, 22. jaanuar 2013

Uisk alla

Nädalavahetuse spordipäev küll kulda ja karda ei toonud, kuid higi sai valatud kõvasti. Korvpallis ei saanud me kuidagi vastu suurtele tegijatele Tamsalule ja Jõgevale, kuid Paikuse meeskonnaga pusisime võrdselt lõpuni ja saime napi, 4 punktilise kaotuse osaliseks. Seejuures on positiivne, et näiteks Tamsalu vastu vähemalt viimase veerandaja võitsime. Talimängudel seega esimesed kohapunktid käes. Jalkameeskonnal algas Türi turniir võiduga Paide Kumakese vastu, kuid paraku rohkem võiduõnne ei jagunud. Samas noored Kaspar ja Marten said meeste vastu kenasti hakkama ning alati ei peagi võitma.
Parimat hoogu spordis näitasid naised saalihokis, kes oma liigas said seekord kaks võitu ja ühe kaotuse. Jäänud veel kaks mängu, mis peetakse 9. veebruaril.
Lisaks sportlastele käisid laupäeval valda ja kooli esindamas ka matemaatikud ning tean, et vähemalt üks esikolmiku koht sealt tuli. Ametlikud tulemused saabuvad peagi varsti loodetavasti kooli kodukale.

Pühapäeval käisime Muhus ja vaatasime suvise etenduse koha üle ning leppisime tingimustes kokku. Ühesõnaga võite broneerida 28-29.juuni ära, kui teeme kolm etendust Suvitajaid. Saab kindlasti vahva olema. Aset saab see leidma sellises ilusas kohas  www.vanatoa.ee

Pühapäeva õhtul tagasi tulles tuli mõte, et peab lõpuks liuvälja ka järvele ära tegema. Kõne Ivarile ja panimegi asja töösse. Päris kahekesi hakkama ei saanud ja nii oli kiirelt abikäsi vaja  lume kühveldamiseks ning selleks tegin telefoni kaudu appikutse facebookis. Appi lendasid Grete-Liis ja Marten, kellest oli suur abi, sest muidu oleks veekiht jäänud laskmata. Käisin eile päeval vaatamas ja kõik veel polnud jääs, kuid täna juba oli jää korralik ning keegi on juba ka proovimas käinud (uisujälgi oli palju nii et vist toimib). Sisemine osa on kenasti lumest puhtaks lükatud. Ovaal on ka korralik, kuid seal eilne lumi veel peal. Kel aega, siis tarige labidas kaasa ning minge lustima. Tuletan meelde, et õhtul seal ka prožektor kella 9-ni põlemas. Suured tänud noortele ja kõige rohkem Ivarile.

Eile sai tegeletud jooksvate asjadega ning lisaks oli väike tiimmiiting suvise Omavalitsuslaagri korraldamiseks, mis sel aastal toimub Järva-Jaanis. Usun, et saame kenasti hakkama.

Täna oli Teenuse juhatus ning vallavalitsuse istung. Vallavalitsusest oluliseim punkt oli see, et eelarve saadame volikokku kinnitamiseks ning selle maht on 1,95 miljonit eurot. Lisaks tegi vallavalitsus  eelarve- ja majanduskomisjoni ettepanekul volikogule eelnõu sünnitoetuse tõstmiseks 300 euroni. See on minu meelest vägagi mõistlik, sest suurimad ühekordsed kulud lapse sünni puhul on just alguses. See on ka märgiks, et Järva-Jaanile on laste sünd oluline. Loodan siiralt, et eelarvesse planeeritud rahast jääb puudu. See on ka vist ainus kuluartikkel, mille ülekulu üle võib õnnelik olla.

Kui tänast Järva Teatajat lugesite, siis Järva-Jaanit puudutas vähemalt kolm rubriiki. Esiteks Guinessi rekordi üritus augustis. See, et Tuve mind seal ära mainis mu prill-laua pedaaliga oli mulle muidugi üllatuseks, kuid tõsi ta on. Loodetavasti saame ka rekordiga hakkama. Andke oma panus. Teiseks oli Vana pilt rubriigis vaade Pikast tänavast. Kolmandaks oli kinnisvara kuulutustes kaks korteri kuulutust. Kes tahavad osta 4-toalist või üürida 3-toalist korterit, siis ostke tänane JT, seal info olemas.

Kui keegi käis täna Laial tänaval ja päästeka masinaid nägi, siis tegemist on õppusega ja see pidi toimuma mitu päeva veel. Olge rahulikud.

Homme osalen KÜ Tenderi koosolekul ning neljapäeval saavad Järvamaa omavalitsusjuhid kokku Terviseameti peadirektori asetäitjaga, kus räägime kiirabireformist. Neljapäeval on väike arutelu ka selle üle, et kuidas tähistada vallas Eesti Vabariigi 95. aastapäeva.

Selline see nädal on olnud ja on tulemas. Külastage ikka ka valla kodukat ning registreerige facebookis ennast Järva-Jaani valla sõbraks, et olla kursis ka operatiivse infoga. Mis kino on tulemas, kas on leitud koer, kus on avatud jäärada jne.

Kõike hääd

1 kommentaar:

  1. Just rääkisime uisuplatsist isekeskis ja juba ongi olemas, suurepärane, aitäh aktivistidele! :)

    VastaKustuta