teisipäev, 28. mai 2013

Uhke

Täna kirjutan sissekande uhkusega. Reformierakond kutsus ka üles uhke olema, kuid antud juhtumite puhul vist neid otseselt tänada ei saa.

Nädalavahetusel algasid Järvamaa Laulu- ja tantsupeo proovid, kus Järva-Jaani tantsijaid oli ka päris suur hulk. Pilte näeb SIIT. Võime uhked olla meie tantsijate üle.

Nädalavahetusel osalesid Järva-Jaani sangpommitõstjad Iirimaal Euroopa Meistrivõistlustel. Kuldar Kark tuli tugevas konkurentsis isiklike rekorditega hõbemedalile. Saima Saar tuli tublile kolmandale kohale. Võime kindlalt uhkust tunda.

Roobade jalgpalliturniiril meie poistel väga hästi ei läinud, sest nooremad tulid 8. kohale ja vanemad 4. kohale. Samas kui mõelda, et enamusel valdadel sellist järelkasvu näidata pole, siis võime taas uhkust tunda ning näen, et sealt on tulevikus meestele lisa tulemas küll.

Eile toimusid Järva-Jaani Gümnaasiumi VII olõmpiamängud. Võistlused olid huvitavad ja tulemusrikkad. Kooli tegevuse üle võib siiralt uhkust tunda.

Täna tegime vallavalitsuse kollektiivi ja Teenuse juhi Andreasega väikese hoogtööpäeva. Värvisime üle Kase tänava mänguväljaku põhielemendi, tegime korda järve ääres asuva laeva ning kiige. Lisaks tegime järve äärde uue grillimis/telkimis koha ning allika juurde tegime astmed, et oleks võimalik värsket vett juua. Oli tegus päev. Olen uhke oma inimeste üle. Loodan, et tehtut ka hoitakse.

Homme on suhteliselt rahulik päev, vähemalt praegu tundub nii.

Neljapäeval on samas aga tihe päev. Esiteks on Järva-Jaanis toimumas doonoripäev, kust ka ise soovin osa võtta. Loodan, et sinna tuleb rohkelt inimesi, sest  see on lihtsaim viis aidata päästa elu. Aitamise võimalus kultuurimajas 10.00-12.30. Kui osaled, siis võid uhke olla küll.
Kell 11.00 on kergliiklustee koosolek ning esialgu tundub, et asjad sujuvad soliidselt.
Järvamaa laulu-ja tantsupeo tuli jõuab Järva-Jaani keskväljakule kell 13.50 ning kõik on oodatud seda tervitama. Meie poolt tervitavad tuld Regilaulumehed ning rahvatantsijad. Võime uhked olla Järvamaa traditsioonide üle.

Edasi on vallavolikogu istung ning selle päevakavaga on võimalik tutvuda SIIN.

Reedel on JOL-i spordi-ja kultuurikomisjon ning edasi juhatus. Järva-Jaanist on samal ajal läbi minemas Tallinn-Tartu GP rattasõit, mida on ka kõik oodatud vaatama tee äärde. Järva-Jaani rattalegendide üle võib julgelt uhke olla.

Laupäeval Järvamaa Laulu-ja Tantsupidu ning pühapäeval suur mäng Kasekoplis, kuid neist saan rääkida juba nädala teises pooles.

Olen uhke Järva-Jaani üle, loodan, et Sina ka

PS. Olen uhke ka uue kõrgharitud alushariduse pedagoogi üle :)

5 kommentaari:

  1. Kahjuks regimehed see kord kaasa ei saa lüüa.
    Urmo Kütismaa

    VastaKustuta
  2. Supper

    Aga Järva-jaanis võiks üritusi rohkem toimuda oleks lastel kindlasti põnev ja suurdel ka

    VastaKustuta
  3. Kõik ettepanekud ürituste osas on teretulnud. Suvel on kindlasti tulemas Järve päev, mida sel aastal noored ise korraldavad.
    Kirjutage mõtteid julgelt.
    Arto

    VastaKustuta
  4. Tere!

    Kas sellel aastal Ants Nurmekivi jooks ka toimub?

    VastaKustuta
  5. Tere
    Toimub, kuid kuna juuni on nii kiire kuu kõigil ja ka jooksuüritusi on palju, siis teeme selle sel aastal juulis või augustis. Täpne kuupäev selgub järgmise nädala lõpuks.
    Arto

    VastaKustuta