pühapäev, 5. aprill 2015

Viimasel minutil

Võtame siis aja kokku, enne kui oma järjepidevust murran.
Eelmisel nädalal jalkaturniir nelja meeskonnaga läks nii, et Türilt saime sugeda, Väätsaga viik ja Paide noori võitsime suurelt.
Arsise kellade kontsert oli vägev ja saime ise ka katsuda neid. Suurte kellade liigutamine on ikka päris hea treeningu eest.

See nädal läks suhteliselt JOLiliselt.
Esmaspäeval oli suur arutelu päev, kus heade kolleegidega sai mõtteid rihitud. Usun, et tolku oli ja koostöö paraneb.
Teisipäeval oli JOL-i  20. sünnipäev. Olid päris huvitavad ettekanded ning ka häid mõtteid tuli seal. Ei saa kahjuks siin neid välja tuua, muidu varastatakse ideed ära :)
Kolmapäeval oli JOL-i juhatus. Lisaks sain kokku ühe firmaga, mis paigaldab peagi Võllastele sellise seadeldise.
Neljapäeval oli Rael ehk Pärnupoolseimas külas arutelu Järvamaa kohaturunduse osas. Mõtteid sai ikka kõvasti produtseeritud, nüüd vaja need ära selekteerida, prioritiseerida ja siis realiseerida. Kaunid sõnad tulid.
Reede oli suur punane püha ja saigi puhatud kenasti, et valmis panna ennast suureks nädalavahetuse triangliks.

Laupäeva hommik algas korteriühistu koosolekuga, kust poole pealt kimasin Lehtsesse trummide ja võimude järgi (peame ikka omale ka korraliku tehnika muretsema). Siis sättisin kultras tehnikat õhtuks üles ja vaikselt bändid saabusidki. Vahepeal käisin tutvustasin lahedatele inseneridele, kes siin oma kursakokkutulekut tegid, disc-golfi ning siis läksin Kevadrocki lainele tagasi.
Kevadrock läks hästi. Pileteid müüsime üle saja ning koos kõikide esinejate ning inimestega, kes hiljem tulid, võis majast läbi käia peaaegu 200 inimest. Päris kenasti läks. Pilte Kumast.  Loomulikult kõiki kulusid see tasa ei teeninud ning kui nüüd võtta selliselt, nagu toimetas Tamsalu volikogu (loe artiklit), siis võiks mu palka vähendada mitmeks kuuks. Ma ei saa aru, kust tuleb üldse idee, et kultuuriüritused peavad kõik ennast ära tasuma. Me teeme ju neid nende samade inimeste jaoks, kes vallale on juba korra maksu tasunud tulumaksu näol ja kui nad saavad selle eest midagi võimsat vastu, siis kas seda saab karistada. Minu jaoks täiesti arusaamatu. Kui sellise printsiibi kohaselt võtta, siis peaks automaatselt sulgema kõiks spordisaalid, raamatukogud, noortekad, jne. Tundub, et seal on ka mingi sisemine kana kitkuda ja leiti mingi põhjus. Soovin igaljuhul kolleeg Toomasele sitket närvi.
Sel aastal juhtisin Kevadrocki koos Arturiga, kes tegi ka intervjuusid bändidega ning vahepeal esitasime ka Arturi omaloomingut. Vaata SIIT Aitäh kõikidele bändidele ja ma arvan, et tõestasime, et Järvamaa rock pole surnud. Nömmi ehk meie kohalik bänd on ka kõvasti arenenud ning loodan, et neist veel kuuleme. Aitäh muidugi ka toetajatele ja kultuurimajale.

Tänane päev algas ka kiirelt. Kultras lavaproov. Siis mõned vajalikud asjad osta õhtuseks võistluseks. Kell 12 aitasin Grete-Liisil esitada lauluvõistlusel Valerie lugu, millega ta peaks vist piirkondlikku vooru saama (oli ainus oma vanuserühmas :) ) Kahjuks teiste laste esinemist ei näinud, sest pidin Paidesse kiirustama. Jalgpalli Väikese karika 1/64 finaalis tuli meil alla vanduda FC Tartu Merkuurile. Nüüd on õppetunnid möödas ja sel pühapäeval algavaks liigaks oleme valmis. Fännid on ka oodatud 12. aprillil kell 14.00 Rakverre.
Peale jalkat läksin kiirelt esimesele aprillikuu nädalamängule Disc-golfis. Kokku oli 23 osalejat. Ise tulin 19 mehe seas neljandaks. Isiklik rekord jäi napilt tegemata. Võitjateks seekord Kerli Talkis ja Raido Vespere.
Selline rahulik puhkepäev ühesõnaga.

Homme on plaan minna Pärnusse, et sealse kolledži ehk oma kodukooliga rääkida natuke koostöö juttu.
Teisipäeval on vallavalitsuse istung.
Kolmapäeval arutame suvel toimuvat maapäeva ning toimub ka Karinu infotund.
Neljapäeval katsun minna osalema arutelule, kus räägitakse Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva mõtteid. Kui kellelgi on midagi head meelel, siis andke julgelt märku.
Reedest ja nädalavahetusest räägin nädala keskel ilmuvas blogikandes.

Eelmisel nädalal tuli Paidest sõnum, et võim anti neljale kuningannale. Soovin head koosmeelt ja loodan, et nüüd saab hakata taas maakonda ühiselt arendama. Palun asendada ka Paide kaardil (Olerexi juures) olevad tumedad kujud nende nägudega.

Kõike head

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar