reede, 6. november 2015

Kähkukas

Tervist lugejad.
Viimased kümme päeva on olnud päris tihedad ja paraku pole jõudnudki sissekannet teha.

Kahe sõnaga annan teada mis toimub ja siis juba peole, kus tänatakse ja õnnitletakse nii vabatahtlikke päästjaid kui pasunakoori liikmeid ning nauditakse lihtsalt münusat õhtut hea bändi saatel.

Eelmise nädala siseministeeriumi konverentsil esinemine läks hästi. Saime koos arutada kuidas tuleõnnetusi vähendada ning mis roll on KOVil selles. Saime ka teada, et me justkui võime sotsiaaltoetusi ka jagada selleks. Eks näis kas ja kuidas seda teha, sest see võib avada pandoralaeka, kus pettujaid võib liigsetl tekkida.

Volikogu koosolek läks kenasti. Saime infot nii Järva-Jaani Teenuse kui JAP-i tegevuse kohta. Lisaks võtsime vastu lisaeelarve. Sain ka arupäringu seoses Hispaania reisiga. Naljakaks teeb asja see, et see teema oli mul infopunktides sees ja rääkisingi volikogu viimases päevakorraspunktis sellest. Kahjuks arupärija oli selleks ajaks juba volikogult lahkunud ja eks siis räägin järgmine kord uuesti.

Järvamaa Arenduskeskuse väljasõit Lääne-Virumaale oli huvitav. Oleg Gross näitas oma impeeriumit kaks tundi ja rääkis kuidas kõik alguse sai. Võimas värk ikka. Lisaks külastasime Sõmeru vallavalitsust ja sealset kahte metallietevõtet.

Laupäeval oli märksõna õppus, kuid sellest on juba igalpool nii palju juttu olnud, et ei hakka rohkem seda teemat lahkama. Aga kui üldse millegi üle kurbust tunda, siis ajakirjanduse pinnapealsuse ja skandaalijahi üle. Tundub, et olulistest teemadest polegi rääkida.

Esmaspäeval oli Paides haldusreformi koosolek. Tulemusi väga pole. Ootame Arto Aasa eelnõud.

Kolmapäevase JOL-i juhatuse kohta infot SIIT.

Eile osalesin Noorte osaluskohvikul valimiste teema eksperdina. Kokkuvõtted varsti saadaval.

Eilne isadepäeva kontsert lasteaias oli vahva ning lapsesuu on alati asi, millega saab kindla peale minna.

Homme discgolfi nädalamängule ei saa minna ja seda toredal põhjusel. Poeg Arturil sünnipäevapidu.

Nii kiirelt ja lühidalt, kuid siiski kes tahab saab lugeda veel tükk aega edasi viidatud linkidelt.

Olge positiivsed

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar