teisipäev, 14. aprill 2020

1/1000 elust eriolukorras

1000 KUUD
Kuu aega eriolukorda on selja taga ja paljud inimesed on juba sellest väga väsinud. Täna just mõtlesin, et see on päris korralik vaimutrenn ikka. Variandid, et kas saad tugevamaks või lähed hulluks ära. Kunagi käisin kalal tundide viisi ja kuigi teadsin, et ilmselt ühtegi kala ei saa, siis see oli selline vaimu ergastav tegevus, kus oli rahu ja vaikus. Sai mõelda omi mõtteid ja lihtsalt olla. Loodan, et praegune olukord teeb meid tugevamaks ja kui vaadata väga suurt pilti, et me elame keskmiselt ca 1000 kuud, siis sellest mõned kuud ära kannatada ei tohiks nagu probleem ju olla. Iseasi on muidugi majanduslik mõju ja see ilmselt kestab kauem kui paar kuud.

PAIDE LINNAMEESKOND
Vahepeal on käima läinud Paide Linnameeskonna toetuskampaania, kus tänase seisuga on juba üle 30 toetaja. Vastutasuks pakume erinevaid fännitooteid ja sissepääsusid kodumängudele ning koondisemängudele. Kui siinsel lugejal on ka võimalik õlga alla panna, siis tehke seda. Lisaks oleme alustanud ka videosarja "Jalgpall südames" ning esimeses loos räägib Arlet Palmiste oma mõtetest. Seda näeb SIIT. Eelmisel nädalal sai tehtud ka üks väike muusikavideo ning ilmselt sel nädalal laseme välja ka selle. Millal esimesed mängud uuesti pihta hakkavad, seda on raske ennustada. Kui maikuu lõpuni eriolukord kestab, siis võiks eeldada, et mängudeni jõutakse juuni keskel, aga seda ilmselt esialgu üldse ilma publikuta. Eks me nuputa, et kuidas siis teha nii, et mängudest saaks parimal võimalikul moel osa võtta. Ideid on.
Klubiga teeme pidevalt ka ühiskoosolekuid ning väga hästi on käima läinud videotreeningud. Töö käib igal rindel edasi.

FC JÄRVA-JAANI
Kuigi meie III liiga meeskond on ka praegu samuti ootel ja teeme individuaalseid trenne, siis hea meel on teatada, et Kasekoplis on ka nüüd olemas korralik välikemmerg. Taotlesime projektitoetust valla mittetulundusühingute toetamise meetmest ning saime positiivse otsuse. Lisaks wc-le toetati ka osalustasu maksmist III liigas osalemiseks. Sellise vajaliku hoone pani püsti meie omakandi ettevõte MoobelSL OÜ.

VABATAHTLIK PÄÄSTE
Oleme Järva-Jaani vabatahtliku päästekomandoga abis kutselistel komandodel, et teha kevadisi lõkkepatrulle ja hoida peal ka koroonakogunemistel. Käisin reedel ja tegime 80 km ringi. Kohe Peetris saimegi ühele lõkkele jaole. Selgitasime härrale, et aeg on ohtlik ja päädis see lõkke kustutamisega, sest tuul oli kõva ja kuiv kulu oli lähedal. Rohkem sel päeval sekkuma ei pidanudki. Mõnele üksikule aias nokitsejale soovisime lihtsalt jõudu ja häid pühi. Praegu õue vaadates, siis ilmselt niipea pole vaja lõkkepatrulli jälle teha. Olge ikka ettevaatlikud. Tuli on meie hea sõber, aga ainult siis, kui me temaga hellalt ringi käime.


VALLA UUDISEID
Mingeid põrutavaid uudiseid pole praegu Järva valla rindelt tuua. Hea uudis on see, et peale mitmelt poolt surve avaldamist on ka Järva-Jaani raamatukogu jõudnud sinnamaani, et kord nädalas on lahti ja seda siis kolmapäeviti 10.00-18.00. Täpsem info SIIN
ᐈ Smoke signal stock pictures, Royalty Free smoke signals images ...Kui päris tihti kuuleme, et Järva vald on IT-alal väga eesrindlik vald ja lausa teerajaja, siis eile toimus valla eelarve-ja majanduskomisjon e-maili teel. Ei saanudki lõpuni aru, et miks ei tehtud seda Zoom, Skype või Teams meetodil, kuid e-mail on kindlasti üks kohmakamaid viise. Puudub arutelu, diskussioon ja lisaks ka autentimine on küsimärgiga. Arvuti taga võib kes iganes ju kirjutada. Kuidagi see ikka läbi viidi ja lohutuseks võib öelda, et on veel kohmakamaid viise (postituvi, pudelipost, suitsusignaalid jne). Siinkohal mitte solvuda ja võtta asja huumoriga ikka.
Eelmise nädala info kohaselt pidi ka meie 23.aprilli volikogu istung toimuma füüsilise kohalolekuga. Viimase info kohaselt on lootust, et saab osaleda ka distantsilt ja ei pea kohale minema. Täpsemalt saab teada ilmselt neljapäeval või reedel kui kutse laekub.

Olge vaprad ja ikka kasutage seda meile antud aega targalt. Ma siin näiteks loen raamatut "Kuidas rikkaks saada", soovitan soojalt ja ise oleks pidanud ka seda umbes 20 aastat tagasi lugema. Parem Hilja kui mitte kedagi :) Bansai, järgmise lugemiseni. Võid ennast kiita, sest lugesid lõpuni. 

2 kommentaari:

  1. Tere ja Tere tulemast Spotcapi ülemaailmsetesse laenuteenustesse. Minu nimi on Claudia Klein, olen laenuandja ja ka laenukonsultant.

    Kas vajate rahalist tugevdamist? kas vajate laenu erinevatel eesmärkidel? Kui vastus on jaatav, soovitan teil pöörduda minu ettevõtte poole | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | ja teie kontol on laen 24 tunni jooksul, kuna pakume suurepäraseid laenuteenuseid kogu maailmas.

    Pakume kõikvõimalikke laenuteenuseid (isiklik laen, ärilaen ja palju muud), pakume nii pika- kui ka lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata kuni 15 miljonit eurot. Minu ettevõte aitab teil mitmesuguste laenutoodete abil saavutada mitmesuguseid eesmärke.

    Me teame, et õigustatud laenu saamine on alati olnud tohutu probleem Üksikisikute jaoks, kellel on rahalisi probleeme ja kes vajavad selle lahendamist, on paljudel inimestel kõrgete intresside tõttu nii keeruline omakapitalilaenu saada kohalikest pankadest või muudest finantseerimisasutustest. määr, ebapiisav tagatis, võla ja sissetuleku suhe, madal krediidiskoor või muud põhjused.

    Enam pole ooteaegu ega stressirohkeid pangavisiite. Meie teenus on saadaval ööpäevaringselt - saate laenu ja teha tehinguid igal ajal ja igal pool, kus seda vajate.

    Pakume 24-tunnist maailmatasemel laenuteenust. Päringutele / küsimustele? - Saada e-kiri aadressile | spotcapglobalservices@gmail.com | või kirjuta meile WhatsApp: +4915758108767 | & Saate vastuse hetkega.

    Teie pere, sõbrad ja kolleegid ei pea teadma, et teil on vähe raha, lihtsalt kirjutage meile ja saate laenu.

    Teie rahaline vabadus on teie kätes!

    VastaKustuta
  2. Tere, minu nimi on Ute Schmidt, ma olen pärit Berliinist, Saksamaalt. Tahan jagada lihtsat tunnistust sellest, kuidas sain Susan Bensonilt (Sunshine Financial Group, Inc) laenu.

    Olin finantskriisis ja vajasin isiklikel põhjustel 105 000 euro suurust laenu, proovisin laenu võtta peaaegu kõigis oma linna pankades ja mõnedes teistes laenufirmades ning minu taotlused lükati tagasi neile teadaolevatel põhjustel ja seejärel otsustasin uuesti proovida, nägin ühes Susan Bensoni laenufoorumis postitust ja võtsin temaga abi saamiseks ühendust. Võiksin öelda, et ta on inimene, keda võin usaldada, teen parima otsuse minu ja oma pere jaoks, õnneks mulle anti edukalt laenu 3% intressimääraga, isegi ilma tagatiseta või ilma, ja kõige hämmastavam osa sellest kõigest on see, et krediidikontrolli ei olnud ja tema teenus on kiire, usaldusväärne ja usaldusväärne.

    Paljudel inimestel on kõrgete intressimäärade, ebapiisava tagatise, võla ja sissetuleku suhte, madala krediidiskoori ja paljude muude põhjuste tõttu nii kohalikest pankadelt kui teistelt finantsasutustelt laenu saada. Kui vajate oma rahalise olukorra lahendamiseks rahalist abi ja te ei tea, kuhu minna ja kuhu pöörduda, soovitan teil võtta ühendust Susan Bensoniga e-posti teel: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com või saata talle sõnum otse WhatsAppis via: +447903159998 ja saate kohe vastuse.

    Tema ettevõte osutab igasuguseid laenuteenuseid, nii tagatud kui ka tagatiseta, pika- ja lühiajalisi laene ning lisaks saate laenata palju raha ja teil on võimalus tagasi maksta 1–30 aastat. Kui ta saab mind aidata, usun, et ta saab teid aidata ka. Lisateabe saamiseks võtke temaga täna ühendust e-posti aadressil: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com või saatke talle otse WhatsApp-i kaudu telefonil +447903159998 ja saate kohese vastuse.

    VastaKustuta