esmaspäev, 23. november 2009

Teine nädal algamas

Reedel saatsin kirja Järvamaa uudisteportaalidele, et nad lihtsalt teaksid, et mul on blogi avatud, kuid ilmnes tõsiasi, et see oli uudisekünnist ületav teade ja kajastati seda nii Järva Teatajas, Kumas kui infoportaalis.
Nädalavahetus möödus nagu ikka, kiirelt. Ära märkida võiks meie saalijalgpallimeeskonna võidu FC Fauna vastu, mis oli meile esimeseks võiduks neljast mängust (tabel) Vahva oli ka kultuurimajas mereteemaline stiilipidu, kus Audru jõelaevanduse punt meeleolu lõi.
See nädal on üpris tihe tulemas. Nädalad algavad nüüd vallavalitsuse töötajate koosolekuga, et olla kursis üksteise tegemistega ning arutada ülestõusnud küsimusi. Lisaks on täna veel vallavalitsuse istung, mis on veel Toomase juhtida.
Teisipäeval ja kolmapäeval osalen Pärnumaal arenguseminaril.
Neljapäeval on kodanikupäev ja sel puhul lähen Gümnaasiumisse õpilastega vestlema ning lähen läbi ka lasteaiast, et kuulda kõige ausamaid arvamusi. Neljapäeval toimub ka järjekordne vallavolikogu istung.
Pidevalt on koostamisel järgmise aasta eelarve ning erinevad lepingud, mis on lõppemas, tuleb üle vaadata.
Üldiselt tundub, et sisseelamine läheb valudeta ja hetkel veel suuri probleeme pole üles kerkind. Kaunist nädalat.

2 kommentaari:

  1. Üht asja olen küll täheldanud - Arto sai vallavanemaks ja kadus MSNist:) Seega - tere tulemast!

    VastaKustuta
  2. Et selliseid üllatusi (mis ületab uudistekünnist, mis mitte) ei tuleks, vaid oleks juba eelnevalt selge, siis soovitan soojalt võtta mõni äge meediakursus. Kui Sind pole meedias, siis pole Sind olemas ;) Järva-Jaanil on kindlasti põhjust end näidata.
    Aga sel teemal olen ma vestelnud vist juba kaheksa korda ja luban, et see on viimane.
    Häid elamusi ametiposti otsa!
    Pam

    VastaKustuta