neljapäev, 18. veebruar 2010

Tühja

Ai kurjam. Tegin umbes tunnise sissekande ja siis kui salvestama hakkasin, siis polnud netti ja alles ei jäänud kriipsugi. Kogu kupatust ei jõua enam küll uuesti kirjutada. Aga lühidalt.
Teisipäeval EMOL-is uute juhtide valimine ja eelmise aasta tegevuse tutvustamine. Kahjuks meie maakond ühte ei hoidnud ja 15 häälest kogus meie esindaja ainult 10.
Kolmapäeval taas Linnade Valdade päeval, kus erinevad ettekanded. Väga targemaks ei saanud.
Täna üldiselt kahe päeva jooksul kogunenud teemad.
Panime paika võimla sauna lahtioleku ajad. Naistele laupäeviti kell 13.00-16.00 ja meestele pühapäeviti 13.00-16.00. Lahti saab olema järgmisest nädalast. Vaatame, siis kuidas see jooksma hakkab, kuid üks võimalus inimestel juures.
Lisaks sain taas kokku Nahkanuia mehega Marko Mänd´ga ning saind õpetussõnu kuidas pilte salvestada ja üles panna. Esimesed pildid on juba ka üleval jjpildid.wordpress.com ,kuid hiljem hakkab sinna saama ka lihtsalt www.vanadpildid.net kaudu, kus praegu ainult Koeru kihelkonna pildid. Aitüma Markole ja Andole.
Homme omikupoole on väike projektitöö ning lõunast Paide manu, kus saan kokku Kuma raadio meestega, et arutada koostööd. Ilmselt lähiprojekt on 3-ndal aprillil toimuv Kevadrock. Seejärel JOL-i üldkogu, kus eelarve kinnitamisel ning seejärel peaks jõudma pühapäevase auto-orienteerumise marsruudi läbisõitmisele.
Õhtul kell 19.00 on aga kõik oodatud ja kutsutud ilusale vabariigi aastapäeva kontserdile, kus esinevad Paide Ühisgümnaasiumi poisteansambel ja noorterühm „Seltskond“, Paide-Väätsa segarahvatantsurühm „Riikar“ ning Koeru Muusikakooli õpilased ja õpetajad.
Laupäeval toimub kell 12 võimlas viimane saalijalgpalli kohtumine, kus meil suht hõre koosseis, aga seetõttu peabki toetama tulema.
Pühapäeval kell 12 anname stardi auto-orienteerumisele.
Nii et tegevust jätkub.
Blogi osas on väike uuendus see, et nüüd saab kommenteerida ja mõtteid avaldada ja loodetavasti ka ettepanekuid teha ilma, et oleks registeeritud kasutaja.
Kaunist aega

1 kommentaar:

  1. Väga hea uudis, et nüüd saavad kõik mõtteid avaldada ! Edu vallavanemale !

    VastaKustuta