esmaspäev, 26. aprill 2010

Tehtud, teoksil ja Teeme ära

Reedel sai algust tehtud sellega, et kohtusime Aravete keskkooliga ning panime paika suunad, et kuidas edasi minna ning mis suunas kumbki liigub, et dubleerimist ei oleks. Saime üldjooned paika ning selle nädala jooksul tegelevad vallavanemad erinevate kõrgkoolidega suhtlemisega ning seejärel saab juba konreetsemaks minna ja peagi ehk ka reklaamima hakata.
Mis aga saab öelda, et on tehtud, on see, et sellest sügisest on Järva-Jaani gümnaasiumis võimalik õppida ainet "Arvutid ja arvutivõrgud" ning seda tänu Järvamaa Kutsehariduskeskusele, kellega koostöös seda tegema hakatakse. Niiet, kellel huvi selle eriala vastu on, siis J-Jaani gümnaasiumi 10. klass ootab. Kui on kaugelt käia, siis on võimalik nädala sees ööbida õpilaskodus. Teretulemast! Kooli lingi leiab kõrvalasuvast listist. Laupäeval toimunud lõpukirjandit käis väisamas ka Eesti Päevalehe ajakirjanik ja artikkel ise on siin.
Reedel toimus rahvamajade mess ning seal oli ka meie kultuurimaja kohal ning Tuve sai paar sõna öelda AK-s Järva-Jaani tantsurahva kohta. Meil on Tuvega juba nagu meistrivõistlused, et kes rohkem meedias on :) Seniks kui on positiivsed uudised, siis võime seda ju teha. Praegu on ta ikka pikalt ees.
Reedel toimusid ka Jüriöö üritused. Karinul võistles 6 võistkonda ning J-Jaanis orienteerus 8 võistkonda. Võib lugeda kordaläinuks ja siinkohal kiidusõnad kõigile vapratele osavõtjatele.
Nädalavahetusel sai tehtud ka see, et jalkameeskond sai esimese silma pähe kui Paides viigistati 0-0 Jõgeva meeskonnaga.
Sel nädalal tegeleme uute projektidega, mis on välja pakutud ning vaatame kuidas need realiseeruvad. Seekord enne kui asjaks pole läinud, välja ei hõika. Neljapäeval on ka sisutihe volikogu.
Kolmapäeval on aga kõik ettevõtlushuvilised oodatud R-Allikule, kus toimub tasuta koolitus. J-Jaanist läheb ka buss spetsiaalselt kohale. Nii, et kel huvi minge kohale. Algab see kell 10.00 R-Alliku rahvamajas ja buss läheb platsi pealt kell 9.45.
Head kultuurihuvilised. Neljapäeval kell 19.00 olete oodatud J-Jaani kultuurimajja, kus Kesk-Eesti Teatritrupp esitab kolme-vaatuselise "28000 aakrit". Tegemist on väga hea draamaga. Kust ma tean? Käisin selle tüki esietendusel ning rahvas seisis lõpus püsti. Pileti hind on 40/60 ja iga kroon on seda väärt. Head teatrielamust.
Aga kuigi on alles esmaspäev on aeg mõelda ka laupäeva peale, sest siis on ju 1. mai kui toimub üle-eestiline talgupäev. Tean, et paljud teevad siis just oma koduümbruses korrastustöid ja ise plaanin jalkapoistega Kasekoplis natuke kõpitseda. Aga kelle veel plaan puudub, siis aadressil www.teemeara.ee on näha kõik talgukohad ning praeguseks on registreeritud J-Jaani vallast koguni 6 talgukohta: Järva-Jaani Muuseumikeskuse heakorratalgud, Kuksema mõisapargi korrastamine, Karinu mõisapargi korrastamine, Rööpi Hallimäe mälestusmärgi ümbruse korrastamine, Päevakeskuse ümbruse korrastamine ning Seliküla-Jalgsema külamaja ümbruse koristamine. Päev lõpeb meeleoluka simmaniga Vanatehnika varjupaiga territooriumil. Rehad ja muud relvad välja ning tegudele. Pange ennast kirja ka, kuid veel olulisem, et rõemsa tujuga kohale lähete.
Kohtumiseni

4 kommentaari:

  1. Juhin tähelepanu, et valla kodulehel on nädala eelinfo uuendamata! ;)

    VastaKustuta
  2. Tänan tähelepanu juhtimise eest, kuid viivitus tekkis sellest, et inimene, kes sellega tegeleb, oli eile koolitusel.
    Samas hea meel, et inimesed ikka loevad seda.

    VastaKustuta
  3. Loen siit, et tulemas talgud ja seoses sellega tekkis küsimus, et kas selle Soo tänava truubiga saaks midagi ette võtta.Kelle rida see üldse on.Kas selle ummistuse peab eemaldama Järva Teed või vald.Mingi aeg oli seal päev otsa rahvas ümber augu, aga asi ikka sama hull.
    Lihtsalt kurb, et sedasi uputab ja kellegi mõistus selle peale ei hakka.

    VastaKustuta
  4. Selle truubiga on jama lugu tõesti. Nimelt on seal rõngad paigast nihkund ning serva taha on jäänud kaks suurt kändu, mida üritati küll kätte saada, aga tulutult. Käidi vee sees ja anti parim endast, kuid ei õnnestunud. Tegelikult on see Maanteeameti rida ja nad on ka sellest teadlikud, kuid kui kellelgi on veel häid mõtteid siis võime talgu korras muidugi uuesti proovida.

    VastaKustuta