esmaspäev, 28. juuni 2010

Kas tõesti algab puhkus?

Nii ta tundub olevat. Homsest olen Tallinnas tantsulainel, kus hakkame valmistuma laupäevaste Maailmamängude avamise mölluks, kus koos Padari Tannuga koos lavale astume.
Reedel oligi suhteliselt rahulik. Hea meel on tõdeda, et mitme vallavara enampakkumise vastu on huvi tuntud. Kel ka huvi, siis viimane aeg on mõtlema hakata oma korteri, maa või garaaži peale. Info siit. Meie poolt on võimalus antud.
Nädalavehtus oligi mõnusalt rahulik. Väikest viisi sai trenni tehtud, kuid kohustusi polnud.
Tänane päev aga möödus nii, et mul oli 9 kohtumist, nõupidamist või asjaajamist. 8.30- ametnike nõupidamine; 9.30- kohtumine Järvamaa matimeestega, et ka siinmail maadlus uuesti ausse tõsta; 10.30- JOL-i kantselei, maavalitsus perekonnaseisuosakond, kodakondsus-migratsiooni amet- dokumente viia-tuua; 11.30- notari tehing vallavara võõrandamiseks; 12.15- ARK-is valla auto ümbervormistamine; 13.15- nõupidamine Kallega Soome sõidu asjus; 14.00- teise kvartali sünnipäevalise päevakeskuses; 16.00- kihelkonnatoimkonna kokkuvõttev koosolek; 18.00- haldusreformi komisjoni koosolek, kus kujundati seisukohta kolmapäeval Paides toimuvaks koosolekuks; 19.00- valimisliidu koosolek, kus teiste küsimuste seas tegime väikse vahekokkuvõtte eesmärkide täitmisest, mida peagi ka kajastame. Selline "lihtne" päev enne puhkust.
Kindlasti juba olete mõelnud ka, et millal siis rannavalve meil tööle hakkab, sest ilmad juba ilusad. Siinkohal ootame endiselt päästeteenistuse väljaõpet veest päästmiseks. Ilmselt pean ennast uuesti meelde tuletama.
Tundub, et kihelkonnapäevadega jäädi üldiselt rahule ja väga rahule, mis teeb ainult head meelt. Kahju, et kommentaare nõnda vähe on.
Kui keegi laupäevast Järva Teatajat luges, siis võib tõdeda vist, et meil polegi vaja oma lehte enam välja anda. J-Jaani kohta oli vähemalt 5 lugu. Eriti head meelt tegi see kuidas lõpetajad oma elust ja tulevikust räägivad. Tublid ja teistele eeskujuks.
Heaküll, täna ongi selline lühem kirjutis.
See nädal tegelt osalen veel ka volikogu istungil, nii et eks hoian vallal ikka silma peal. Ärge siis pahandust tehke.
Kaunist suve ja teen nüüd väikse pausi ka regulaarsele blogimisele, sest selleks mul pole lihtsalt enam võimalust, kuid kui karjuv vajadus, siis katsun seda ikka teha.
Lugemiseni

2 kommentaari:

  1. Ilusat puhkust!

    Kuid juhin ka tähelepanu minu küsimustele artiklis "Rahul"

    VastaKustuta
  2. Taolistele küsimustele on raske vastata, sest oleneb investeeringute mahust jne, kuid üldiselt on praegu kool jah ise toimetulev.
    Kui tahate täpsemaid andmeid, siis olge hää täpsustage küsimust ning ärge jääge anonüümseks.
    Tänan tähelepanu juhtimise eest, sest tõesti ei märganud seda küsimust.

    VastaKustuta