esmaspäev, 24. jaanuar 2011

24. jaanuari sissekanne

Reedel toimunud ettevõtjate ümarlaud oli päris asjalik ja edasiviiv. Kohal oli üheksa ettevõtte juhid. Hea meel on tõdeda, et kõik näevad tulevikku positiivsena ning osadel on plaanis ka investeerida. Lisaks saime teada, et tegelikult on teatud osas vaja konkreetse eriala oskustega mehi. Kui mitte kohe, siis paari-kolme aasta pärast. Näiteks kasvõi kvalifitseeritud autojuhte. Lisaks rääkisime alustavatest ettevõtetest ning selles osas aktiivsuse turgutamisest. Koolitused olid üheks lahenduseks. Kaardistamaks kogu valla elanike olukorda, meelsust, huvisid ning tulvikuplaane, siis tehti ka ettepanek küsitlus läbi viia. Mõtleme, uurime ning ehk suudame selle ka ellu viia.
Samal päeval tuli tegelikult ka tagasisidet, et näed osad ettevõtjad ja aktiivsed on kõrvale jäänud. Tunnistan ses osas oma viga, et tõesti kutsusin neid, kellele viisin kontorisse või tootmisesse valla kalendreid ning kellel on palgal rohkem kui 1-2 töötajat. Selle vea kordamise ennetamiseks ning et kõikide aktiivsete ning kaasa rääkida tahtvate inimeste arvamus oleks esindatud, siis teatan, et kohtumised hakkavad olema regulaarsed ning järgmine kord on 15. aprillil kell 10.00 vallamajas. Kõik on oodatud kaasa rääkima, sest nagu ka sel korral välja tuli, siis ka ettevõtjatel endil on omavahel koostöö võimalusi päris palju.
Reedel toimus ka vallavalitsuse istung. Võtsime vastu näiteks ka ühe detailplaneeringu, mis nüüd avalikustamisele läheb.
Pühapäevane mitmevõistlus läks minumeelest väga korda. Kuigi seekord korvpallimeeskond ei olnud oma parimas rivistuses, siis ülejäänud kolme meeskonna vahel käis tihe rebimine lõpuni. Seekord võitis jalgpallimeeskond ja seda tänu sellele, et nemad said ainukesena kaks alavõitu. Lisaks jalgpallile olid nad ka parimad korvpallis. Võrkpalli meeskond oli parim muidugi võrkpallis ja jõusaali mehed olid parimad rippumises. Kokkuvõttes võib öelda, et uus traditsioon on loodud ja järgmisel aastal jälle.
Tänane hommik nagu ikka koosolekune. Edasi läksin Kuma raadiosse, kus arutasime ühte väikest ideed, mis on realiseerumas nii, et 8. veebruaril on poliitikahuvilistel ja muidu aktiivsetel kodanikel põhjust kultuurimajja tulla, sest toimub nende valimiste esimene Järvamaa valimisdebati õhtu. Kokku neid kolm on. Järva-Jaani, Türi ja Paide. Kohale peaks tulema kõikide kandieerivate jõudude esindajad ning igal korral on teema laias laastus ette antud. Mina olen debatijuhi rollis ja loodan, et suudan poliitikuid ikka siis kuidagi ohjata ka. Tulge kaema, sest tegemist on Kuma raadio avaliku lindistusega ning seda saavad järgmisel päeval kõik raadiokuulajad kuulma.
Lisaks oli veel KENK-i nõukogu, kus arutluse all 2011 a tegevuskava ja eelarve ning leping JOL-iga. Eelarve osas on veel sips tööd, kuid küll kõik paika loksub.
Homme olen korralikult tööl ja siis tuleb blogindusse väikene auk sisse, sest teen talvise akude laadimise ja olen laetuna tagasi rivis järgmise nädala neljapäeval. Telefon on mul kenasti sees ning interneti teel olen täiesti kontaktis, nii et sisuliselt olen ikka kohal.
Laupäeval on toimumas Tammsaare matk ka ja sinna on vallabuss minemas. Huvilistel ilmselt kõige mõtekam kontakteeruda Mairega, kes on kursis vabade kohtade osas. Matk on terviseks ja see on paras eelsoojendus 13. veebruaril toimuvale Pitka matkale, kus loodetavasti tehakse taas uus osalusrekord.
Olge tublid, näeme jälle

1 kommentaar:

  1. Tere,
    Lugesin Teie blogi ja jäin pisut- nõutuks. Telefonis anti mulle see aadress ja teatati ka viide, et 8 veebruaril on plaanitud mingi kohtumine seoses eelseisvate RK valimistega. Olen huvitatud Teie rahvaga kohtumisest. Mitte ainult, olen huvitatud ka kohtumisest suuremas ringis, ka koos vastaskandidaatidega. Olen üksikkandidaat ja seega peaks pingutama kogu mehejagu. Nii, et palun, saatke mulle kontakt, et võiksin tulla ja oma platvorme ja kavasid jagada. Lugupidamisega
    Valdo Paddar
    vpaddar@hotmail.com
    www.vabaduspartei.org
    57410480

    VastaKustuta