reede, 25. veebruar 2011

Eesti Vabariik 93

Vaadatest tagasi möödunud päevadele, siis peab ütlema, et teisipäeval läksid koosolekud hästi ning ka viimane valimisdebatt läks korda. Kohal oli ka reformierakonna esindaja Janno Lehemets ning seega oli seekord ka eriarvamusi. Kuma raadio kodukalt võimalik siis saadet kuulata.
Eile toimunud vastuvõtt Türil oli väga ilus. Kõned Tiina ja Triinu poolt olid selged ja arusaadavad ning need saadaval Järva Teataja kodukal.Seejärel toimunud kontsert-lavastus oli seninähtutest parim, sest sellel oli väga sügav ja mõtlemapanev sisu. Loodan, et see sai ka miskitmoodi lindistatud, sest seda tasuks uuesti vaadata. Aitäh meeldiva elamuse eest.
Täna sai kirikus käidud ning seejärel vabadussõjas langenute ausamba juures kõnesid peetud. Minu tänane kõne sisaldas vaid Lydia Koidula luuletust "Eesti muld ja Eesti süda". Rahvale on see tuntud rohkem läbi RUJA interpreteeringu.

Seejärel toimus auto-orienteerumine, kus võistles üheksa ekipaaži. Parim oli perekond Puhkide võistkond "Sinilind". Enda pere-meeskond jäi napilt teiseks. Suured tänud Randole, kes taas huvitava raja oli kokku meisterdanud. Lisaülesandena toimunud liiklustesti lahendamisel oli parim Jaanus Pedius.
Homme on volikogu päev ja tähtsaim punkt seal on ilmselt eelarve teine lugemine.
Õhtul toimub Vabariigi aastapäeva ja kultuurimaja sünnipäeva tähistamine, kus endalgi tuleb paaril korral lavale astuda.
Laupäeval toimub Koeru Ralli ning Paisteväljal Sandiväsitaja teel läbitakse ka üks katse kolmel korral.
Pühapäeval on kõik oodatud sõude-ergomeetrite võistlusele ja sinna tasub tulla kasvõi rahulikult läbi sõitma, sest kõik saavad väiksed meened ning kõikide osavõtjate vahel läheb loosimisele kolm üllatusauhinda.
Muudest infodest niipalju, et Võllastel on sees klassikarada ja raudteetammil samuti rada töökorras. Radadega seoses on palve jalutajatele ja koeraomanikele, et palun ärge jätke oma koerte väljaheiteid rajale ning ise seal kõndides proovige samuti mööda serva käia, et rada ei lõhuks. See ei nõua teilt palju pingutust, kuid paljudel inimestel oleks selle üle hea meel.
Kohtumiseni homme peaol ning palju õnne veelkord Vabariigi sünnipäeva puhul!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar