esmaspäev, 14. veebruar 2011

Pakane paugub

Head sõbrapäeva lõppu veel kõigile, kuid enamusele peab vist ütlema kaunist teisipäeva jätku.
Nädalavahetus oli läks tempokalt. Laupäeval toimunud jäähokivõistlus oli vinge. Kokku oli 8 võistkonda, mis jagunesid kahte alagruppi. Külla oli tulnud ka külalisvõistkond "Paide kuningad", kes võidu ka noppis. Teiseks tuli Karinu vanade võistkond ning kolmandaks Lehise tänav. Suured tänud Järva-Jaani noorteklubile, kes olid ürituse peakorraldajad ning Ülle Kallakmaale, kes teega kostitas. Rohkem pilte üritusest näete SIIT. Kõik jäid üritusega rahule ning võimalusel teeme seda ka järgmisel aastal. Suured tänud ka Koeru vallale, kust saime uiske laenata ning R-Alliku vallale, kust saime väravad.
Praegu on jää endiselt päris hea, nii et õige aeg uisutama minna, kui pakast just ei karda.
Seejärel pidasime Paide Kumakesega sõprusmängu jalgpallis, kus meil tuli kahjuks võtta vastu kaotus 10-16. Samas mäng oli kiire ning põnev ja trenni mõttes oli väga hea.
Eile toimus teatavasti Pitka matk, mis pani massid liikuma. Ilm oli ilus, külm ei hakanud, seltskond oli hea ja meel ülev. Järva-Jaani Teenus oli Peetri tee ka nii laiaks freesinud, et ka seal polnud liiklemisega probleeme. Aitüma neile ning Järva Teedele ning Ida-Regionaalsele Maanteeametile. Retke kajastas oma uudistes nii ETV kui Kanal2. Järgmine aasta siis taas vaja minna, siis mul ka kolmas matk ning võimalus mõõga loosimises osaleda. Seekord naeratas õnn Uku Pilvele. Aitäh Järva Malevale eduka ja ladusa ürituse korraldamise eest.
Eilses Reporteris oli üks teine Järva-Jaani lugu veel. Nimelt oli perekond Arusalu kalalkäiguga vahele jäänud. Heas mõttes. Lugu ise SIIN.
Enne tantsuproovi minekut vastasin Kogukonna lehe "Koosolek" küsimustele ning selle ilmumist on ka varsti oodata.
Selline rahulik nädalavahetus.
Täna läks päev kuidagi väga kiirelt. Olin küll terve päeva majas, aga tegemist ja kõnesid oli vahepeal liigagi palju, kuid sain hakkama ning viskasin mõned tööd ka homse varna, mis seda kannatasid teha.
Homme hommikul saame kokku, et arutada Grillfesti korraldamist. Seejärel toimub haridus-kultuurikomisjoni istung ning õhtul lähen Türile, et sealset valimisdebatti juhtida. Kes seal täpselt seekord on, ei tea. Jaak Aab ja Jaanus Marrandi olid küll, kuid kas keegi veel... Eks kolmapäeval saate kuulata ja ehk siis on parem kvaliteet kui esimesel korral.
Kolmapa-neljapa olen Tallinnas, kus toimuvad iga-aastased valdade-linnade päevad ning plaan on ennast natuke harida.
Reedel on tramburai päev, kus läheb minut itäpsusega koosolekutele jõudmiseks. Täpsemalt saate aimu valla NÄDALAKAVAST. Kuid sellest oleksin pidanud rääkima juba neljapäevases sissekandes.
Ahjaa, eilne SDE valimisüritus koos Boris Lehtlaanega oli ka korda läinud. Rahvast oli palju olnud ja kontsert oli hea. Sisulist poolt kahjuks ei tea.
Täna sain valmis ka sõude-ergomeetrite kuulutuse, kuhu kõik on oodatud. Üritus on tasuta, kuid tühjade kätega ei lahku keegi.
Soovin kõikidele sooja südant, sest seda on vaja sellise pakase puhul kõigil. Loodame, et inimesed kütavad mõistlikult, sest ülekütmise õnnetusi on juba sel aastal Eestis toimunud. Kaunist nädalat ja ega see kevad enam mägede taga ole.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar