neljapäev, 16. juuni 2011

Kõigepealt hooldekeskusesse ning siis eakate päevale

See nädal algas siis suhteliselt näruselt, sest esimestel päevadel vaevlesin minagi selle käes. Õnneks vist kedagi teist ei nakatand. Ptuiptuiptui. Ilmselt oli see ka pühapäevase kehva mängutunde alus, kuid tol hetkel kahtlustasin punklaulupidu ennast. Aga noh, nüüd triksis-traksis jälle.
Täna käisin vee-ja kanalisatsioonitrasside töökoosolekul. Ollakse praegu kenasti graafikus. Paluti inimestele öelda, et kui tööd käivad, siis kohe ei tehta lõpphaljastust vaid tasandatakse lihtsalt enam-vähem korda. Päris korda tehakse siis kui tööd on kogu ulatuses lõppjärgus. Ärge selle pärast ette muretsege. Järva-Jaani Teenuse kodukal peaks ka pidevalt operatiivne info üleval olema.
Lisaks käisin täna maavalitsuses, kus meenutasime eelmise KOIT kava protsesse. Kuna ma olin tol ajal komisjoni esimees, siis pidin mõnele küsimusele vastama ja vastasime ka kenasti. Lähiajal katsun anda panuse noorte laulu-ja tantsupeo logistika tegemisele Tallinnas. Eelmisel korral sai ise staabivanemana üks selline tehtud. Nüüd aitan siis kolmele kohale teha. Ehk ikka saan hakkama.
Homme on mitu tähtsat üritust. Kõigepealt on Koeru hooldekeskuses JOL-i (Järvamaa Omavalitsuste Liit) üldkoosolek, kus teemadeks on majandusaasta aruanne, uus strateegia, hariduse preemiad, kultuuriarengukava jne ning seejärel läheme Paide, et kõik üheskoos avada uus Järvamaa Turismiinfokeskus.
Homme õhtul läheb Kasekoplis ka juba suuremaks madinaks, sest vaja lava üles seada, pingid sättida jne, sest laupäeval toimub ju maakonna Eakate päev, mis siinmail toimus viimati 1992. a.
Õhtul küll vaja jõuda juba Pärnumaile emapoolse suguvõsa kokkutulekule.
Sel nädalal juhtub see, et ma ei saagi jalkameeskonda aidata, sest mäng toimub laupäeval Tallinnas ja kahjuks ei suuda ma sel korral kahes korras korraga olla.
Pühapäeval on see päev kui taas sean sammud Telemaja poole, et võtta osa lustlikust telemängust Eesti mäng Eks näis kuidas selles mängus läheb. Aga tegelikult sellega seoses on välja pakkuda võimalus, et kui tulete pühapäeval kella 11-ks telemajja, siis näete ära päeva esimese lindistuse, seejärel saate telemaja ekskursiooni ning siis juba minu mängule kaasa elama. Oma vastaseid ei mäleta, aga esimeses saates olla ka Alekesi Turovski. Põnev igaljuhul. Andke märku kes on huvitet.
Novat selline vahva see elu ongi

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar