reede, 15. juuli 2011

Sõbrad kohal

Täna käisime Tuvega soome sõpradel vastas ja päris hea on ikka neid näha. Timoga jutt sujub ja rääkida on. Homme teeb Timo väikse ülevaate sellest kuidas neil seal haldusreform sujus. Üks väike võrdlus numbriliselt on see, et kui meil lubati iga liituva KOV-i kohta miljon krooni (kui ma ei eksi), siis neil oli liitumispräänikuks nelja omavalitsuse peale 9 miljonit eurot ehk ca 30 miljonit krooni KOV-i kohta. Päris suur vahe ikka. Eks näis kas härra regionaalminister reaalselt ka midagi liigutama hakkab meil või mitte, sest praegu on suur vaikus ja võibolla on see hea.
Homme veel siis Järve päeva ettevalmistused ka plaanis ja õhtul pidulik kontsert-aktus, kus saame näha ka raamatut Sõpruse sillal. Ma juba täna sain seda katsuda ja tõeliselt ilus asi on ikka välja tulnud. Tapani on väga head tööd teinud ning teised abilised muidugi ka. Tulge siis kell 19.00 kontserdile.
Töömaastikult muud väga pole kui sain täna teada, et kergliiklustee projekt on jäänud kahjuks reservnimekirja ning veel läheb aega jalgtee projekti realiseerimisega. Vee-ja kanalisatsiooniprojekti osas käivad sundpuurimised siin-seal ja üldiselt ollakse graafikus.
Homme on noorte töölaagri viimane päev ja loodan, et laagrist oli kasu mitte ainult rahalises mõttes vaid kasvatuslikus mõttes samuti.
Kui see nädalavahetus läbi saab, siis läheb tiba rahulikumaks suvi ja puhkus juba sirendab.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar