neljapäev, 28. juuli 2011

Vajame bussijuhti

Seoses sellega, et meie valla bussijuht Vello on ära teeninud pensionipõlve oma tubli töö eest, siis on talle vaja tublit mantlipärijat. Päris ametlikku konkurssi koos suurte kuulutuste ja kulutustega me ei tee, sest valla lehte ei ilmu suvel ja JT-s ei tasu kuulutus ennast ära. Nii ütlengi siin, et alates 1. septembrist on valla bussijuhi koht vaba ning kõigil soovijail palume endast märku anda vabas vormis avalduse näol vallamajja või e-maili teel info@jjaani.ee 15. augustiks. Seejärel on aega meil seedida ja otsustada. Kandidaadilt eeldame muidugi lubade olemasolu, tehnilist taipu, lahket ning sõbralikku meelt, kohusetundlikkust ja valmisolekut ka nädalavahetusel sõite teha. Jääme ootele ja levitage infot.

See nädal on läinud kiiresti. Täna vee- ja kanalisatsiooni koosolekul midagi paanilist polnud. Muret tekitavad puurimised, mis ei taha tänu maaalustele takistustele kuidagi õnnestuda ning vaja on suuremaid masinaid. Aga küll laabub.
Teisipäeval luges JT (Järva Teataja) ajakirjanik mu blogist, et meil olla siin torm olnud. Andsin talle paar kommentaari ning juhised, kus maru möirgas. Kui täna oli ajaleht ning online uudis ilmunud selle kohta, siis märkasid seda telekanalid ning andsin kommentaare nii ETV-le kui Kanal 2-le. Viimase uudist näeb siit, kuid Olev Kengiga tehtud intervjuud ei näidanud. Ilmselt oli põhjuseks see, et V-Maarjas oli täpselt samal ajal taas suur torm ning katused lendasid ja seal oli rohkem pildimaterjali. See sama äike viis ka meil elektri pikaks ajaks ära ja seetõttu oli ka vesi ära, sest pumbamaja ei saanud lihtsalt töötada. Tuleb välja, et uudised ikka kulutulena ei levi.
Homme on mul viimane tööpäev enne puhkust ja ma nüüd olengi suure dilemma ees, et kas puhkuse ajal ka teid valla eluga kursis hoida, sest ise seda nii ehk naa olen. Nagu riigikogulastele meeldib öelda, et nad on kogu aeg ju tööl. Ka suvel. Tänases Maalehes mõni "riigimees" ikka tunnistab, et katsub aastas ikka vähemalt kaks kuud puhata. Vallavanematel see tavaliselt nii lihtsalt ei lähe. Telefoni ma välja ei lülita ja kui kuidagi muudmoodi tõesti ei saa, siis ikka võib helistada.
Homme õhtupoolikul toimub JOL-i iga-aastane suvelaager ning paraku jah seoses sellega, et see peale töö aega toimub ei paku see enam ajakirjandusele huvi. Eks näis kuidas läheb, aga 7 aastat tagasi me samas kohas igaljuhul võitsime.
Laupäeval esineme Jüride-Maridega Kabala laulupeol ning pühapäeval on kõik oodatud Kasekoplisse, et aidata meil alistada JK Baltika Keskerakond. Ei tea kelle poolt kohalikud keskerakondlased sellise matši puhul küll on. Loodame, et tulevad kohale ja elavad häälekalt kaasa ning saamegi teada.
Loodame, et loodus ikka hoiab natuke tagasi ka vahepeal ja kõike maa pealt ära ei pühi. Ehk mõtles ta, et on kaduneljapäev ja kõik peab kaduma ning nüüd on mõneks ajaks rahu.
Muide vasakul menüüs on elamufondi andmebaas natuke täienenud.
Kaunist suve jätku

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar