teisipäev, 23. august 2011

Olid ajad, olid majad

Majad olid muidugi palju suuremad kui mõelda 20 aasta tagusesse aega, kuid jah nagu ehk mõni neljapäevasest lehest luges, siis ega suurt midagi muud ei mäletagi sellest ajast kui Eesti taas iseseisvaks sai. Selge on see, et Eesti on tohutult arenenud ning loodetavasti see areng jätkub.
Möödund nädala teemadest niipalju, et JOL-is oli suhteliselt õhuke päevakord seekord ja selle kohta saab lugeda . http://www.blogger.com/img/blank.gif
SDE juhtidega sain ka kokku ning paari tunni jooksul vestlesime päris paljudel teemadel. Ka spordist näiteks. Lõpptulemusena leppisime kokku, et suhtleme tulevikus ikka tõhusalt edasi, kuid ühtegi erakonda ma siiski veel astuma ei hakka.
Esimesed suvelõpuvõistlused on ka juba toimunud. Sopsuvõistlusest võttis paraku osa ainult kolm meest ja süüdistan siin vaid ise-ennast, et reklaam sai liialt hilja üles ning võibolla on liiga palju ühele kuulutusele surutud. Siinkohal aga kuulutus uuesti. Sopsuvõistluse võitis Arto (siinkirjutaja) Tanel Pussi ja Mart Piiroja ees. Tegin reklaami ka Facebookis, aga tndub, et noorem generatsioon pole liitunud Järva-Jaani valla kommuuniga, et kursis olla või siis tõesti oli jama võistlus välja mõeldud.
Sulgpallist oli osavõtt juba suurem. Naisi ja mehi oli mõlemaid kuus. Naiste kolm paremat olid Teele Idavain, Triin Tiisler ja Kaisa Susi. Meestest Arto Saar, Veiko Vespere ja Tanel Puss. Päris mõnus oli juba lõpus. Higi sai lahti ja tuli ka päris hasarti sisse. Finaal oli suisa kolme geimiline, nii et igati pingeline võistlus.
Nädalavahetus oli suhteliselt rahulik. Jalgpallimäng Kuusalus, kus eduseisu lasime läbi pendla ja omavärava käest ning kaotus oli tõsiasi. Sel pühapäeval kodumäng taas. Ehk saame sellest needusest nüüd ikka jagu.
See nädal veel kirjade järgi puhkan. Homme (ehk kella järgi täna) on plaan teha koridoris remonti, vajadusel osaleda vallavalitsuse istungil ning õhtul jalgpalli 10-võistlust korraldada. Seejärel natuke teadmatust ja reedel tahaks osaleda ka nn Ansomardi juubeliüritusel, mis hakkab kell 12.00 Pitkade ausamba juures. Tulge ka.
Loodan, et Orina kandi ja põhjapoolse alevi otsa rahvas suudab kannatada natuke veel, et valgus tuleks, sest teadjamees selles valdkonnas on sips veel haiguslehel.
Muud eredat väga nagu polegi. Ahjaa, muide, ühtegi avaldust ei toodud bussijuhi kohale ja keegi pole minuga niisama ka sel teemal juttu üles võtnud. Huvitav kas meil tõesti pole vallas sobivaid mehi või naisi.
Kaunist sügise ootust ja head vaaritamist.

2 kommentaari:

  1. Tervitused Karinult !
    Kellest-millest sõltub, millal hakkab Karinul pimedas tänavavalgustus põlema?

    VastaKustuta
  2. Kahju, et bussijuhi kohale pole soovijaid. Äkki on aga asi selles, et valla kodulehel pole vabade töökohtade rubriigis mitte mingit infot. Blogist ehk kõik ei loe.

    VastaKustuta