esmaspäev, 29. august 2011

Tööle, tööle kurekesed

Täna oli viimane ametlik puhkepäev ja homme siis täiega taas töö lainel. Tööd, mida murda on küll.
Eelmisest nädalast veel nii palju, et neljapäeval osalesin kehalise kasvatuse ainesektsiooni koosolekul ning peale seda arutasime Järvamaa noortespordiliidu ja Järvamaa spordiliitude tegevuste sarnasuste üle ning vaagisime, et kas mitte poleks mõtet kas just ühineda, aga tugevamat koostööd teha. Tuleb üks ühine koosolek veel teha ja kaaluda.
Reedel toimus Pearo August Pitka 145. sünniaastapäeva tähistamine. Asetasime lilli ausambale ning Seliküla-Jalgsema külamajas andis Aime Kallandi põhjaliku ülevaate vanema Pitka eluteest. Oli pärius hariv üritus ning tasub poodidest otsida Ansomardi raamatuid, sest neid veel peaks seal olema.
Laupäeval järve ääres toimunud võrkpalliturniiri võitsid Siim ja Mikk Kallakmaa. Neile järgnesid Sven ja Sten Selge, Veiko Vespere ja Arto Saar ning Kaspar Kitsing ja Hans-Kristen Sapas.
Pühapäeval Kasekoplis toimunud jalgpallilahingust tulime seekord selge võitjana välja. Tallina FC Štrommi alistasime 4-0. Suutsin seekord kaks väravat lüüa. Sama palju ka Jannolt. Loodame, et jätkame samas vaimus ka edaspidi. Sel nädalal on mäng pühapäeval Rakveres kell 12, nii et kel aega ja mahti, siis tulge sinna kaasa elama ning pärast saate šopingutuuriga jätkata.
Täna käisin ka töökohaga vaikselt tutvumas. Pidasime maha mõned välkkoosolekud. Kuna uut bussijuhti veel pole leidnud, siis jätkab esialgu Vello veel. Lisaks panime paika ka valla sünnipäeva tähistamise üldjooned.
Homme arutame elektriautode taotluse esitamist ning kell 12 lähen kaen ka Paide kultuurikeskuse uue lava üle. Peale seda lähen edasi Laupale, et seal laulu- ja tantsupidude tänuüritusel osaleda.
Kolmapäeval saan näha valla ülevaatefilmi, mis tehakse samas stiilis kõikide KOV-ide kohta. Lisaks toimub ka eelarve- ja majanduskomisjon.
Neljapäeval toimub, nagu ikka 1. septembril, kooliaktus ja eks näis kas "suudan" taas uudisekünnise ületada.
Ja rohkem praegu nädalast ei räägigi, sest tulen tagasi tavapärasesse blogindusse ehk uus sissekanne juba neljapäeva õhtul.
Seniks aga rõõmsat meelt ja tegusat sügist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar