teisipäev, 9. august 2011

Sportlik puhkus

Neli päeva kõvat sporti on seljataga. Omavalitsusjuhtide suvisel mitmevõistlusel mul hästi ei läinud ja tulin 27 võistleja seas alles 13-ndaks. Esimest korda sain teha selliseid alasid nagu valik-orienteerumine, maastikuratta sprint ja golf. Oma parimad kohad saavutasin aga sudokus ja nooleviskes. Vastavalt 5. ja 4. Kokkuvõttes oli väga äge üritus ja loodetavasti on meid järgmine kord rohkem kui mina ja Jüri Ellram. Jüri tuli väga kõvale 4-ndale kohale. Järgmised talvised võistlused toimuvad Nõol ja Elvas ning loodetavasti suudan seal oma talviste võitude seeriat jätkata.
Reede õhtul toimunud Tori Põrgu triatloni tegime vennaga ilusti läbi ja jäime kuskil 4-5-ndaks, täpselt ei teagi. Võitjaks aga tulid Tõnu Endrekson ja Andrei Jämsa.
Laupäevane Tori valla kodukandipäev tõi ka mitmetest aladest osavõtu. Tore on ikka lapsepõlvekodus käia ja vanu tuttavaid näha.
Eilne (loe pühapäevane) jalgpallilahing A le Coq´i kunstmurustaadionil tõi ka positiivse tulemuse. Suutsime Raasiku meeskonda võita Marko Miti ja minu väravast 2-1. Selle nädala kohtumine toimub Kasekoplis liiga liidri Maardu vastu ning seal oleks hädasti toetust vaja, et üllatustulemust teha, sest eelmine mäng oli vägagi raske. Ja tegelikult on ka kolmapäeval kohtumine, Põlvas karikamäng sealse Lootosega. Samuti maru raske. Anname endast parima.
Alates järgmisest nädalast pange ennast valmis, sest tahaks teha mõned kiired sportlikud suvelõpu välkvõistlused, mis ei pruugi toimuda nädalavahetusel vaid mõne tööpäeva õhtul. Aladeks oleks esialgu sopsuvõistlus, sulgpall, võrkpall, jalgpalli 10 või 5-võistlus ja äkki veel midagi. Hoidke silmad lahti.
Sel nädalal aga katsun taas natuke puhata ja Eestis ringi liikuda.
Kaunist suve jätku.

2 kommentaari:

  1. Tere Arto,
    Ilmaga sul vast puhkusel nii vedanud pole aga üks küsimus tekkis küll su uudiseid lugedes. See siis, et millal täpsemalt? Teaks reklaami teha ;)
    "Selle nädala kohtumine toimub Kasekoplis liiga liidri Maardu vastu ning seal oleks hädasti toetust vaja, et üllatustulemust teha, sest eelmine mäng oli vägagi raske."
    Terv,
    Sirle

    VastaKustuta
  2. pühapäev kell 12 nagu alati

    VastaKustuta