esmaspäev, 28. mai 2012

Meie küla peoks valmistumine

Kuna täna olen vallamajas kauem, sest rollerite ülevaatus toimub, siis teen varajase sissekande.
Reedel oli lasteaia lõpupidu väga meeleolukas. Lapsed tegid näidendit "Kardemoni linna rahvas ja röövlid" ning panid selle Järva-Jaani võtmesse. Väga lahe ja naljakas oli. Tublid. Tänasin lapsevanemaid, lasteaia töötajaid ning soovisin lastele kaunist suve. Kõne tegelt oli pikem, aga mitte pikk.
Laupäevane pidupäev läks hästi. Noored jalgpallurid saavutasid Roobade turniiril neljanda (nooremad) ja teise koha(vanemad). Kevin Kanne sai eripreemia. Tallinnas tegime põhimeeskonnaga 3-3 viigi FC Strommiga, kuid nüüdseks oleme saanud juba võidu kirja, sest vastane kasutas keelatud mängijat. Samal ajal toimus veel Eesti karikafinaal, mille eel loositi uued karikapaarid ning seda tehti seekord koos meeskonna lippudega. Meie lippu hoidis kõrgel Marko Mitt. Vastaseks tuli Imavere Forss ning ilmselt juulikuus võib seda mängu Kasekoplis näha.
Laulu-ja tantsupidu läks kaunilt. Meie kollektiivid esindasid valda väärikalt ning võib nende üle vaid uhkust tunda. Ise jõudsin küll otse mängult rongkäigule ning tantsupeo vaatamise pean tagantjärgi tegema. Kogemata sattusin ka Reporteri kaamera ette, kus sai muljeid jagatud. Igaljuhul kiitused korraldajatele ning tänusõnad kõikidele osalejatele. Pilte leiab facebookist Järvamaa alt, Järvamaa infoportaalist ning eks neid ole mujal ka.
Täna on suhtelisel vaikne päev olnud. Käisime vaatamas Võllastet, kus on meeletu töö tehtud ja palju on veel ees. Samuti täpsustasime Laial tänaval võimaliku kõnnitee asukohta. Ilmselt jääb alevist minnes vasakut kätt ning puude äärde, tee poole. Nii, et tee ja kõnnitee vahele jääks veel 2m varu. Realiseerumine oleneb maksumusest, kuid üritame teha võimalikult soodsalt võimalikult hea asja.
Tänast päeva pikendabki siis uus liiklusseadus, mille kohaselt peavad ka rollerid registreeritud olema ning täna tulid ARK-i inimesed meile majja ning on kell 19.00ni.
Selle kohta oli infot nii Järva Teatajas kui meie kodukal ning peab ütlema, et võrre ja rollereid on käind küll. Hetkeseisuga kokku 27.
Homme osalen Türil taas maakonna spordiarengukava koostamise koosolekul ning peale lõunat läheme Rakverre kohtuma Ida-Regionaalse maanteeametiga, et rääkida kergliiklustee võimalikust ehitamisest Piibe mnt äärde, mille projekt eelmisel aastal valmis sai.
Kolmapäev on jooksvate küsimuste päev ja praegu mingeid koosolekuid näha pole.
Neljapäeval on volikogu ning päevakavaga on võimalik tutvuda vallalehel nädala kava all.
Nädala lõpp on kiire ning kolm päeva täis etendusi ja sporti. Lisaks sellele, et lasteaias ja koolis tähistatakse lastekaitsepäeva, on kultuurimajas iga-aastane liikumisrühmade pidu ehk "Meie küla pidu" ning pühapäeval on Kasekoplis jalgpall. Valikut ja võimalusi on.
Ilusat nädalat.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar