teisipäev, 15. mai 2012

"Tõmbame lesta"

Reedene päev oli hea. Lisaks sellele, et sai käidud koduses Pärnu kolledžis ettekannet tegemas, sai seal ka turismialast koostööd natuke arendatud. Loengust, kus vanad tudengid rääkisid oma tegemistest, tehti ka otseülekanne netti, kuid sain sellest kahjuks liiga hilja teada.
Õhtuks tulin ikkagi Järva-Jaani emadepäeva kontserdile, millest suurt osa küll ei näinud kuna olin Arturiga bäkksteidžis, kuid viimased mahlakad kavad sai ikka nähtud. Noormeeste kvintett oli päris hea ja muidugi tütarde-isade tantsukava oli tõeliseks kirsiks tordil. Aitäh korraldajatele esinejatele ning küpsetajatele (avatud oli kohvik).
Laupäeval saime Lasnamäe Ajax II vastu oma esimese võidu kirja, 3-0. Esimese värava Eesti Meistrivõistlustel lõi Andres Rõmmelgas. Hea, et noori tuleb järjest peale. Tuletan meelde, et sel pühapäeval on esimene Kasekopli kohtumine kell 12.00 Baltika Keskerakonnaga ja kui alguses pidi samal ajal olema ka liikumisrühmade ühisproov, siis nüüd on see nihkunud kella 14.00 peale ning nii on võimalik kõigil vaatama tulla.
Pühapäev oli tõeline emade külastamise ja töötegemise popurrii, kuid sellest pikemalt ei hakka kirjutama.
Täna oli töine päev. Lisaks tavakoosolekule tegime väikse nõupidamise ning arutasime, et ehk on võimalik sel aastal ka järve äärde midagi lastele üles panna. Nuputame. Lasteaia mänguväljaku täiendamise tööd on ka lahti läinud juba.
Peale lõunat oli JAP-i juhatus ning tugevad kolm tundi sai seal nõu peetud hetkeolukorra üle, analüüsiti minevikku ning lisaks tegime ka tulevikuprognoose. Mõningasi probleeme on, kuid saame jagu.
See nädal edasi on suhteliselt rahulik, koosolekute mõttes. Kolmapäeval on ainult JOL-i erakorraline juhatus, kus tuleb otsustada elutööpreemia saaja ning millele järgneb finantsanalüüsi koolitus.
Neljapäeva õhtul võib järve ääres näha autosid ja need on seal eesmärgiga järve paremaks teha. Nimelt on Järvamaa sukeldumisklubi inimesed külla tulemas ja uurivad järve põhja ning puhastavad seda sodist.
Nädalavahetus on päris tihe ja sellest saab aru kui vaadata valla kodulehekülge www.jjaani.ee Uued teated ja uudised on pidevalt peale tulemas.
Muudel teemadel veel niipalju, et endiselt on põletav teema bussijuht. Vello on kindlalt öelnud, et sügisest ta ei jätka ning talle oleks vaja väärikat mantlipärijat. Andke märku.
Midagi oli nagu veel, millest tahtsin rääkida, aga ei tule mitte meelde.
Kaunist kõike

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar