teisipäev, 17. juuli 2012

....aga ikkagi inimene

See, mis nädalavahetusel Kagaveres toimus, oli ikka uskumatu. Kahel päeval täishoov, inimesed seisid püsti, kestvad ovatsioonid, naerupisarad ja krambid, väga vinge. Olla selle keskel, teha toredate inimestega etendust toredatele inimestele, mida sa hing veel ihkad. Peagi saab ehk pilte ka näha (facebookis osadel on juba väljas ka) ning varsti ka video hakkab levima. Olge kuuldel. Igaljuhul suured tänud Üllele, kes taas selle "hullumeelse" asja ette võttis. Ka ilmataat hoidis meile pöialt ja ainult natuke ehmatas pühapäeval. Kokku külastas kahel päeval etendust üle 800 inimese. Vägev.
Pühapäeval toimus ka Järve Päev, kus ilmataat nii soosiv polnud. Tegime siiski võistlused ära ja mõned pildid üleval Järva Teatajas. Maadlejate näidismatsh oli õpetlik, sest tutvustati rannamaadluse võlusid. Toomas Tammikuga proovis jõudu Arlet ja võitis. Ma võtsin mõõtu kehalise kasvatuse õpetaja Taavi Tikerpaluga ja ka napilt võitsin, kuigi rinnalihase vigastuse hinnaga, sest sooja ju ei olnd mõistust teha. Tegime Arletiga siis ka nn finaali ja kui mõned aastad tagasi sarnase matshi kaotasin, siis seekord sai vastase selg liivaseks tehtud. Põnevaid tegevusi oli veelgi- kiiking, rannavolle ja jalka, Paf-pall jne. Kui järgmisel aastal ilm lubab, siis teeme kindlasti suuremajoonelisemalt ning ka reklaami rohkem.
Sel nädalal siis üritustes niipalju, et täna on kirikus Maarja-Liis, neljapäeval on kinos Madagaskar 3 ning laupäeval on Kuksemal Järvamaa külade päev, mis kannab alapealkirja "Elu külas on kui filmis", kuhu kõik on oodatud. Võib tulla terve perega, sest kohal on ka batuut ja tegutseb lastenurk.
Sel nädalal üldiselt väga hullu tegevust pole, saab objektidel käia tööde kulgu vaatamas ning eks põhitähelepanu ongi külade päeval.
Koolimajal juba renoveeritavat osa krohvitakse ning esimese osa tööd paneme ka käima. Kultuurimaja juures ka tööd edenevad.
Facebookis vihjasin juba, et www.soov.ee lehel on mitmeid tööpakkumisi ka Järva-Jaanist, uurige järgi.
Ja noortele, kes on vanuses 16-24 ning pole ammu tööl ja koolis käinud, siis teile on programm "Nupp tööle" käima pandud. Osalege. Ma ise lähen ka vist väikest loengut pidama sinna.
Olgu nii, inimesed, olge ikka inimlikud

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar