teisipäev, 3. juuli 2012

Kiire suvi

Pikalt ei jõua kirjutada, aga mõned read siiski.
Eelmise nädala puhkusenädal läks nii, et üks päev oli isegi selline kui vallamajja ei jõudnud. Esmaspäeval oli väike tööalane kohtumine. Kolmapäeval osalesin Paides kultuuripärandi aasta avakoosolekul. Neljapäeval toimus vallavolikogu istung, kus ühe teemana oli SA Järva Maagümnaasium asutamine. Meil see on läbi näritud teema ja kõik saavad aru, et milleks seda tehakse, kuid Koerus otsustati see teisele lugemisele saata. JT-s selle kohta ka artikkel ning kommentaaride all kommenteerisin ka seda teema natuke. Pikemalt oli teemast juttu laupäevases JT paberväljaandes.
Reedel osalesin kultuurimaja ehituskoosolekul ning laupäeval käisin JOL-i esindamas Järvamaa eakate päeval.
Eks see on vana tõde, et kui tahad puhata, siis mine üldse kuhugi ära, sest kohapeal oled ikka mõtetega tööl või tahetakse kiiret abi/infot saada.
Reedel saime Kuusalus magusa 4-3 võidu sealse JK Rada vastu.
Sel nädalal jalgpallis tulemas selline lahing. Tulge kaasa elama.
Eile siis algas ametlikult taas töönädal. Osalesin koolimaja töökoosolekul ning on lootust, et saab ikka juuli lõpuks kenasti valmis.
Täna on olnud tegemist erinevate dokusmentidega ja paberitega ning valmistanud ette Soome visiidiks. Seekord siis küll ise ei osale ja ametliku delegatsiooni moodustavad Silva, Tuve ja Katrin-Helena.
Homme on Karinu külakoosolek ning kui muidu suvel ei tehta seda, siis seoses 21. juuli Järvamaa küladepäevaga teeme sel korral erandi.
Neljapäeval esialgu veel koosolekuid pole, kuid pooleliolevaid teemasid on küll millega tegeleda.
Ei tea kas riigikogulastel ka kiire puhkus on. Kindlasti igasugused komisjonid ja kohtumised valijatega on pidevalt. Raske värk.
Aga siis kuulmiseni nädala lõpus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar