reede, 24. august 2012

Kino peab saama

Kolmapäevane Järvamaa Spordiliidu suveseminar oli vajalik ja asjalik, kuid paraku oli osavõtjaid suhteliselt vähe. Märksa rohkem oleks võinud olla ka omavalitsusjuhte, sest kohal olid ainult need, kes tavaliselt ka kohal ehk peale minu veel Paide linnapea ja Imavere vallavanem. Teemadeks olid nii spordi edendamine üldiselt, kuid ka meediaga suhtlemine ja Spordiliidu juubeli tähistamine.
Eile tahtsin küll August Jürima konverentsile minna, kuid paraku ikkagi ei saanud, sest pool päeva võttis ära kiireloomuline autoremont.
Peale lõunat oli põhiteemaks laupäeval toimuv Kinomuuseumi üritus. Paraku pole ettevalmistusi stendi aluse tegemiseks selle ettevõtte poolt tehtud, kes seda pidi tegema ning nii tulebki omade jõududega täna see ära teha. Saame hakkama vast ja kõik sujub plaanipäraselt.
Mis kino saamisesse veel puutub, siis eile käisin Järva-Jaani kinos. Jääaeg 4 oli tulnud vaatama täismaja ehk ca 200 inimest vast. Päris vägev ikka ja tundub, et kino on siin vajalik.
Homme läheme jalgpallimeeskonnaga Rakverre, et sealt punkte koju tuua, kuid paraku kolm põhimeest on väljas ja väga raske saab olema. Anname parima.
Kes veel ei tea, siis homme toimub ka muinastulede retk, mis sel aastal keskendub ka kinole ehk Eesti filmi võttepaikadele Järvamaal ja kolm peatuspaika on ka Järva-Jaani vallas. Lähemalt saab kava ja teekonnaga tutvuda siit.
Samas, kes tahaks ise rohkem liikuda, siis Koigis toimub Liikumist harrastava Järvamaa järjekorde etapp.
Pühapäev peaks laias laastus puhkepäev olema ja siis juba uus nädal käes. Esmaspäeval toimub haridus-ja kultuurikomisjoni koosolek ning võibolla tuleb ka väike rattaretk, et vaadata mis seisus nüüd raudteetamm on. Nimelt on raudteetammi idee osas taas liikumist olnud ning töörühm on koos käinud. Lisaks on ellu äratamisel Piibe maantee turismiprojekt, kuid rohkemat infot siis kui on rohkemat ja täpsemat infot.
Eile sain hea teate rahandusministeeriumist. Nimelt saime täiendavat raha kultuurimaja katuse vahetamiseks, nii et kultuurimaja saab täielikult uue voodri ning lisaks uue küttesüsteemi, mis energiat ammutab maa seest.
Ilusat nädalavahetust ja lähen nüüd kino tegema.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar