teisipäev, 28. august 2012

Suvi läbi

Tundub, et selleks aastaks on suvi läbi, õigemini ega seda polegi olnud. Sügis tormab ustest akendest sisse ja ka töises plaanis on sügis selline tormamise aeg kui tuleb tegeleda eelarvete koostamisega, erinevaid koosolekuid erinevatel teemadel on palju jne.
Reedel oli siis tõsine tööpäev kui sai ka tunke selga visatud. "Eesti film 100" alustahvel sai kenasti valmis ning Tuletõrjeseltsi aktiivsed mehed ja naine tegid ka otsaviilu ilusaks, nii et laupäeval ei pidanud kuidagi piinlikkust tundma. Tegime kaks klippi ka Siin me oleme näidendist. Kuigi kohale lubas tulla ka Järva Teataja, siis oli ainsaks meediesindajaks TV3, kes uudislõigu lasi eetrisse pühapäevastes seitsmestes uudistes. Uurige järgi, alates 8.40 klipis.
Laupäeval käisime Rakveres jalgpalli mängimas. Kuigi mitu põhimeest oli puudu, siis suutsime suhteliselt hea mängu teha. Jäime juba 5. minutil vähemusse, sest kohtunik andis väga kaheldava punase kaardi. Kaotasime 0-2, kuid pead norgu see ei ajanud. Hea meel oli näha ka fänne, kes suisa kahe autoga olid kohale tulnud ning peab ütlema, et III liigas on selline asi väga erakordne, et võõrsilmängule tulevad poolehoidjad kaasa. Aitäh teile ja kohtume juba sel pühapäeval Kasekoplis.
Pühapäeval sai külastatud Lennusadama muuseumit ja see oli päris äge, soovitan. Minemiseks soovitan varianti, et autoga Aegviitu ja sealt rongiga edasi. Tuleb palju odavam ja ka närve jääb rohkem alles.
Eile elasime hooga nädalasse sisse. Haridus-ja kultuurikomisjonis oli põhiteemaks kultuuristrateegia, kuhu omi ettepanekuid teha sai. Kui ka heal lugejal on häid mõtteid, kuidas J-Jaani kultuurielu paremaks teha, siis kõik ettepanekud on oodatud.
Eilsest alates osalen kahel õhtul nädalas inglise keele kursusel, et oktoobris minna Inglismaale jalgpallikoolitusele. Järvamaalt läheb sinna 5 treenerit ja usun, et kogemus saab väga hea olema ning loodetavasti on sellest kasu ka noortele, kellele tarkust hiljem edasi anda.
Täna peab korra Paides käima asju ajamas ning õhtul toimub infopäev korteriühistutele ja majaomanikele. Räägitakse uuest energiapoliitikast, uuest kütteperioodist ning ka projektivõimalustest.
Homme olen kutsutud Rakkesse, et osaleda Nordkalki renoveeritud filleri-ja lubjaahjude avamisel.
Neljapäeval on väike koosolek, et üle vaadata puhkemajanduse objektid ning sellega seonduv.
Et uuel nädalal algab kool, siis väike vihje siit neile, kes pole teise alevi otsa veel jõudnud ning ei teagi missugune kool välja näeb. Varsti võib öelda, et meie kool on kaunis nii seest kui väljast ja seda ka sisulise töö poolest.
Kaunist nädala kulgu ja kui miskit muret, siis andke ikka kiirelt märku.(Rõõmudest ikka ka)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar