teisipäev, 5. märts 2013

Aitäh spordirahvas

Taas jäi eelmisel nädalal teine sissekanne tegemata ning taaskord oli põhjuseks mitmepäevane spordiüritus, kus ei olnud selleks võimalustki.
Enne kui spordist rääkima hakkan, siis mõne sõnaga veel sellele eelnevast.

Neljapäeval käisid meil EAS-i mehed, kes tegid paikvaatlust meie kergliiklustee projekti osas ning kõik läks väga hästi. Projekt on arusaadav ja vajadused selged. Panime lepingu Sahkar TT-ga ringlusele, et see siis peagi allkirjastada ning ehk juba aprillis võime koppasid näha, kes Koeru tee ääres müttama hakkavad. Ühesõnaga aasta põhiprojekt on saanud positiivse otsuse ja nüüd jääb üle see korralikult ellu viia.

Volikogu läks suhteliselt üksmeelselt ja eelnõud, mis vallavalitsusest läksid, said ka sellisel kujul vastu võetud. Välja sai kuulutatud ka enampakkumine, nii et kõik, kes soovivad endale Järva-Jaani elamukrunte soetada, siis nüüd on see võimalus täiesti olemas. ENAMPAKKUMISE INFO Loodetavasti siis näeb Järva-Jaanis peagi uusi arenguid.

Volikogudest rääkides, siis Koerus oli meiega see samal ajal ning tundub, et vahepealne nn peataolek lõpeb 1. aprillil kui tööle asub seal Triin Pobbol. Loodetavasti kujuneb seal sisse-elamine rahulikuks ning saab kohe valla arengule pühenduda. Igaljuhul hoian pöialt ja soovin edu ning ehk on see aluseks ka tihedamale koostööle Järva-Jaani ja Koeru valla vahel.

Reedel sai siis lõunast juba Võru poole sõitma hakatud, sest 12. Eestimaa talimängud olid seal algamas. Juhtide võistlusel tulin kuuendaks, kuid punktide mõttes polnud see oluline, sest kõik osalejad vallad said võrdselt 40 punkti. Võistlus ise nägi välja nii, et staadioniringil tuli järjest teha kuus ülesannet: 1) saalihoki slaalom 2) suusahüpped, kus suusad olid käes 3) lamades lasketiir, kus pikali olles tuli viis lumepalli ämbritesse visata 4) lauatennis, kus  pinksipalli tuli reketi peal kanda 5) lasketiir püsti 6) kabe, kus kabenupud tuli õigesti lauale laduda. Kuigi aeg jäi parimatele alla, siis suusahüpete stiili eest sain päeva parima punktiskoori- 21. Edasi oli korvpallimäng riigikogu vastu. Olles nende vastu korra Järva-Jaanis mänginud, siis teadsin, et midagi head sealt loota pole, sest mehad pelavad ikka hästi, kuid motivatsioon oli siiski kõrge. Kokkuvõtte tuli alla vanduda 15-40. Meelde jäävad toredad möödavisked korvi alt, kuid pole hullu. Lahe oli ikka ja uusi tutvusi sai ka.
Reedel toimus ka teatesuusatamine, kus meie nais- ja meesveteranid võistlustules olid. Naised tulid 13-ks ja mehed 31-ks.
Laupäeval saabusid individuaaldistantside suusatajad ning lauamängijad (kabe, lauatennis). Kokku osales 25 suusatajat, mis on väikse valla kohta päris hea. Suusatamises hoolitses parima tulemuse eest Tiina Idavain, kes omas klassis oli parim. Teistest võiks kindlasti ära märkida Braian Jullineni ja Pille Palumaa, kes tulid 30 sekka. Punktitoojaid oli meil muidugi rohkem. Lauatennises tuli meie võistkond 16. kohale ning kabemeeskond, kuhu ise ka kuulusin, tuli 13. kohale (sain ka silmad pähe). Pühapäeval oli veel ka mäesuusatamine, kus meil kolm võistlejat väljas oli, kuid seda kõige tihedamas võistlusklassis ja meil tuli leppida 14. kohaga. Kokkuvõttes aga andsid need tulemused väikeste valdade arvestuse teise koha ning üldjärjestuses 11. koha, mis on ikka super hea. Kokku oli 19 väikevalda ning üldse kokku 60. Siirad tänud teile head spordisõbrad, kes olid nõus valla eest pingutama ning aitasid karika koju tuua. Olime ühed vähestest valdadest, kes ka autasustamise ära ootasid ning tasus oodata. Järgmised mängud juba suvel kui  8. juunil toimuvad Järvamaa suvemängud Türil. Üritusest tegid uudise ka ETV ja Kanal2. Esimese klipi esimene sekund on tähelepanuväärne, teised muidugi ka. Keda tulemused täpsemalt huvitavad, siis need on SIIN. Tänud kõikidele toetajatele ka muidugi.

Pühapäeval osalesid meie sangpommi tõstjad Audrus kahevõistluses. Seekord oldi ainult neljakesti, kuid kaks hõbemedalit toodi siiski ära- Saima Saar ning Marko Parksepp. Kaspar Klaus ja Martin Kanarbik jäid napilt esikolmikust välja.

See nädal tuleb suhteliselt rahulik. Vähemalt esialgu tundub nii. Tänane päev oli laias laastus vaikne. Mõned huvitavad meilid tulid, kuid neist ehk edaspidi. Koolis toimus igakuine töökoosolek, kus said mõned teemad läbi arutatud ning loodetavasti saame mõnele küsimusele vastuse juba sel nädalal ning siis taas põhjust ka tulemustest rääkida.
Homme mingeid suuremaid teemasid näha pole, kuid see-eest kolmapäeval on mitu üritust korraga, kus võiks osaleda. Paides toimub nii noorsootöö hindamise koosolek kui ka maksuameti koolitus, lisaks on kell 11 traditsiooniline Karinu koosolek ning enne lõunat toimub ka kriisikomisjoni teemaline koosolek. Võiks ju igalpool olla, kuid esialgu on kindel plaan viimasel osaleda ning mujal on ka inimesed olemas.

Kolmapäevast saalihokitrenni ei julge enam promoda, sest eelmisel nädalal oli koguni 18 meest ja poissi koha, mis on tegelt vägev. Saime reedel ka õiges mõõdus väravad kätte nii et andke aga minna.

Neljapäeval ehk teen Tamsalu valda väikse visiidi, et näha, mis neil olemas on ning kuidas turismialast koostööd paremini teha.

Reede on esialgu lihtsalt kaunis päev tulemas.

Nii et tänud taas lugemast ning kaunist nädalat.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar