teisipäev, 26. veebruar 2013

Heade uudiste aeg

Eelmise nädala teine pool oli nii kiire, et ei saanudki mahti sissekandeks aega, kuid seda enam on täna kirjutada.
Eelmisel kolmapäeval esimest korda toimunud meeste saalihoki trenn läks korda. Seitse meest oli kohal ja sai  korralik mäng tehtud. Sel nädalal siis taas ning ajaks ikka kolmapäeva kell 19.00. Mehed ja poisid kohale.

Neljapäeval-reedel olin ära Pärnumaal Tahkurannas, kus toimusid järjekordsed omavalitsusjuhtide talimängud. Aladest oli juba juttu, kuid tooksin mõned ka esile. Disc-golf läks üllatavalt hästi. Jäin võrdsete visete arvu juures kolmandaks, sest sama tulemuse korral saab määravaks vanus ehk vanemad saavad eelise. Aga ala on lahe ja loodetavasti saab lähi-aastail seda harrastada ka Võllastel. Laskmine, kus tabada tuli lendavaid savitaldrikuid, läks nii hästi, et 15-st sain seitsmele pihta. Üllatasin ennastki. Teisel päeval õnnestus võtta ka ainus alavõit. Seda nooleviskes. Kui esimese päeva lõpetasin üldkokkuvõttes viiendana, siis teisel päeval tõusin tänu päris heale lõpule, kus lisaks nooleviskele sai korralikud punktid teenitud sõude-ergomeetris (4.koht) ja sulgpallis (3.koht), kolmandaks. Seejuures nooremas vanuseklassis tõusin napilt võitjaks. Üldkokkuvõttes võitis võimsalt Jaanus Järveoja Nõo vallast ning teiseks tuli hää kolleeg Jüri Ellram Imaverest. Naabrinaine Triin jäi kõige napimalt naistest teiseks. Oli taas korralik üritus ning paras eel-soojendus selleks nädalaks, kui reedel läheme Võrru Eestimaa talimängudele. Keda täpsemalt alad ja punktid huvitavad, siis Jõudi kodukal info olemas. Tänud korraldajatele ja kaasvõitlejatele.

Reede õhtul jõudsin tagasi ja sain tõeliselt hea kontserdi osaliseks Kultuurimajas, kus Pirjo Püvi ning Tanel Jonas esitasid Eesti laule ja luulet. Rahvast oli ka päris kenasti kohale tulnud ja loodan, et ka teised jäid selle kingitusega rahule, mille Vabariigi aastapäeval vald ja kultuurimaja tegid.

Laupäeval ja pühapäeval toimunud erinevatest üritustest seekord mõjuvatel põhjustel osa võtta ei saanud, kuid kuulsin ja lugesin, et kontsert Paides oli väga hea ning samba juures toimunud kõnekoosolek kodutütarde juhtimisel läks korda.

Vahepeal on saabunud ka rahvusvahelisi spordiuudiseid ning Tiina Idavain on tulnud suusatamise veteranide maailmameistrivõistlustel Asiagos pronksmedalile. Väga hea tulemus ja võime taaskord uhkust tunda. Uudis sellest SIIN. 

Hiiumaal toimunud rahvarallilt tõid meie mehed ka tubli kolmanda koha ära. Priit Seire ja Martin Müganen tegid seal ilma ja on kuulda juba järgmisi plaane, nii et hoiame silma peal ning pöialt, et see esikoht ka ära tuleks. Seekordki ei jäänud sellest palju puudu. Edu ja jõudu ka teistele sõitjatele.

Täna tuli uudis selle kohta, et Järva-Jaani tantsijatel läks koolitantsu eelrvoorus hästi ja suisa mõlemad trupid said piirkondlikku vooru edasi. Loodame, et siis seal läheb sama edukalt ning ka finaaliuks saab lahti murtud.

Kui headest uudistest juba rääkima sai hakatud, siis Rein Siku poolt on tehtud üleskutse märgata kangelasi, keda varem pole märgatud. Karinu kandi rahvas saatis Valve Männiku iseloomustuse ning SIIN selle kohta artikkel. Igati nõus ja loodan, et sellist märkamist on edaspidigi.

Täna toimus päästeametiga kohtumine seoses tuleõnnetusega ning panime paika mõned tegevused, et selliste juhtumite tõenäosust veelgi väiksemaks viia. Suurim roll on kindlasti teadlikkuse suurendamises ning suitsuandurite korrasolemises. Ses osas on plaan teha kontrollvisiite ning seda ka juhuslikult valitud kodudesse, sest kohustus on kõigil.

Pealelõunal käisime õnnitlemas Järva-Jaani suurima ettevõtte ehk E-Piima juhti Jaanus Murakat sünnipäeva puhul. Arvutasin, et ta on seda ettevõtet juhtinud kauem kui mina üldse siinmail elanud. Ilma E-Piimata oleks Järva-Jaanis elu kindlasti hoopis teistsugune ja kahtlustan, et mitte parem. Veelkord õnne ja jäksu.

Homme osalen taas Järvamaa spordiarengukava koostamise koosolekul. Kolmapäeva peal märkmikus praegu koosolekuid pole.  Neljapäeval on tulemas Järvamaa kultuuri-pärandiaasta komisjoni koosolek ning volikogu istung.  Nädalalõpp on Võru päralt.

Muudest uudistest veel niipalju, et järgmisel nädalal on väike tutvustamispäev õmblejatele, keda mõned postitused tagasi otsisin. Kes maha magasid, kuid oleks huvitatud, siis saatke e-mail koos sooviavalduse ja CV-ga otse ettevõtte esindajale aadressil sulev@kaldarud.ee Samuti tuletan meelde, et Arctic Finland House otsib töötajaid. Ei saaks öelda, et valikut ja tööd maal pole, vähemalt praegu.

Selline positiivsete sõnumitega sissekanne siis seekord.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar