reede, 8. märts 2013

Ilus päev

Täna on kaunis päev ja oleme siin meestega proovinud seda veelgi kaunimaks teha, kui koos Uku, Urmo ja Arletiga tegime väikse kontsertturnee vallamajas, lasteaias ja koolimajas. Tagasisidet küsige publikumilt.

Muudest päevadest rääkides, siis teisipäeval läbisin väikse koormustesti ja sain teada, et kannatan küll, nii et võib julgelt panna töösse projekti- "Tartu Maraton 2014". Juba on ka esimesed kihlveod sõlmitud. Igaljuhul kutsun teisigi üles järgmisel aastal see katsumus läbi tegema ning tõstkem üheskoos rahvasport au sisse.

Kolmapäeval rääkisime vähe kriisijuttu regiooni hädaolukorra koordineerijaga ning saime teada, et meil asjad ikka täitsa enamvähem korras. Peale lõunat puhusime ka haridusejuttu ning sellest ilmselt lähitulevikus pikemalt. Sain ka tagasisidet, et õmblusettevõte läheb tasapisi käima ja mõned töökohad on vallas taas juures.

Eile käisime Tamsalu vallas turismikoostööd arutamas. Kohal oli ka EAS-i esindaja, kes nõu andis ning lisaks rääkis, mis tingimustele objekt peaks vastama, et ta kuhugi marsruuti sisse saaks. Meil tööd ikka jagub, kuid töötame selles suunas.

Täna on läinud siis naistepäeva tähe alla ja jätkub õhtuse Retropäevaga, kus endalgi väike roll täita.

Homme on nädalavahetus ja pühapäeval läheme jalkameeskonmaga Paidesse väiksele turnale, kus saame esimest korda sel aastal väljas mängida.

Kaunist päeva ning ilusat nädalavahetust

1 kommentaar:

  1. TULGE ÕPPIGE TANTSIMA !
    Igal reedel kell 19.00 Karinu külamajas
    seltskonnatantsude õppimine:
    fokstrott 15 märts
    samba 22 märts
    aeglane valss 29 märts
    dzaiv 5 aprill
    viini valss 12 aprill
    tsa-tsa-tsaa 19 aprill
    tango 26 aprill

    Ühe trenni kaupa osalejatel 15 eurot paar !
    Esimesel korral õppisime rumbat. TULGE TANTSIMA!

    VastaKustuta