esmaspäev, 7. oktoober 2013

Puuhkus

See nädal on mul ametlikult puhkus ja katsun siis natuke puhata ka. Või noh eks see tavaline eestlase puhkus tuleb. Täna oli siis nii, et Artur lasteaeda, siis töö juurest korra läbi, siis lasteaia õpperajal väike abistamine, natuke aiatööd, siis veel natuke transameest lastele, siis noortele trenni andma ning seejärel ise jooksustrenni. Sipsti üks puhkepäev läinud, kuid ise olen rahul ja see on põhiline.

Eelmisest nädalast siis niipalju, et kolmapäevane viimane JOL-i juhatus läks normaalselt, valmistusime ka järgmisel reedel toimuvaks viimaseks üldkoguks. Reedel toimunud väljasõit Tamsalu valda oli ka päris asjalik. Saime ülevaate sealsest KOV-i ja ettevõtjate koostööst ning projektidest. Lisaks külastasime kolme ettevõtet ning tutvusime natuke telgitagustega. Mured on üldiselt samad, alates kvaliteetse tööjõu nappusest ning lõpetades turuhindade heitlikusega.

Laupäevasest rahvamatkast võttis osa ca 15 inimest ja usun, et kõik said mõnusa elamuse osaliseks, sest ilm oli hea, seltskond ka. Lisaks ootasid teel meid üllatused ehk perekond Nuut pakkus Jalgsemal kooki ja värsket õunamahla. Aitäh kõikidele osalistele. Laupäeval käisin üle mitme aja ka kossu võimlas mängimas, päris hea oli ning mehi mahub saali veelgi, tulge julgelt.

Pühapäev oli suur Paide-Türi jooksu päev. Sealt võtsid osa kümned nii  suured kui väikesed järvajaanikad ning taas oli poodiumil ka Tiina Idavain, kes sai omas klassis kõva teise koha. Ise seekord osa ei võtnud, kuid Artur, kes kaks eelmist aastat on kärus kaasa tšillinud, tegi oma debüüdi sellel jooksul ning häbisse ei jäänud, esikolmikusse ei saanud, kuid nii 6-7 koht tuli. Sel laupäeval siis kõik Tiina Idavainu jooksule ning kõik teised, kes jooksma ei jõua võiks tulla kultuurimajja, kus samal ajal toimub ilus kontsert Heidy Tamme, Olav Ehala ning Lembit Saarsaluga. Panen siia pildi ka mille, tegin plakatist. Digiversioonis kahjuks ei saadetud seda. Eesti kontserdil sel aastal veel kaks head kontserti tulemas, nii et jälgige reklaami.

Eilne jalkamäng hästi ei läinud. Oskar juba sõjaväes ning paar põhimeest oli veel puudu ja vabandused 0-5 kaotuseks ongi olemas. Tegelikult olid määravad pisiasjad ehk ise kinkisime vähemalt 3 väravat ning vastane oli ikka hea. Nüüd jääb üle võidelda vähemalt neljanda koha pärast ning loodame, et laupäeval kell 12 tulete meile Kasekasse viimaseks mänguks kaasa elama. Eelmisel nädalal alanud Viktor Metsa jalkatrennid läksid täissaalidele ehk siis lasteaia trennis oli kohal 23 mudilast ning 1-6. klassi omas 13. Loodame, et ikka rahvas püsib ja noortel huvi on.

Eelmisesse nädalasse jäävad ka uudised, et mind võeti ENTRUM-isse mentoriks ning et novembris võib mind ehk ka Estonia laval näha :) Nagu oleks vähe veel tegevusi, kuid uued väljakutsed viivadki ju elu edasi.

Homme olen natuke veel tööl, sest vallavalitsuse istungil esitlevad tudengid Järva-Jaani kohta tehtud puhkemajanduse arengukava, mida saame edaspidi aluseks võtta kui pilku väljastpoolt ning siis edasi peaks minema taas nn töö ja puhkelaager. Õhtul alustab ka Järva KILB, kus taaskord plaan osa võtta ning endiselt on Järva-Jaani vald suurima esindatusega omavalitsus ehk meilt mälutules kolm võistkonda. Tean juba, et meil läheb hästi, sest saame seal kõvasti targemaks.

Pühapäeval edendame demokraatiat ning teeme kandideerivate jõudude vahel debati, kus kõikidel nimekirjadel ning üksikkandidaadil on võimalik oma mõtteid avaldada. Lisaks on inimestel võimalik otse küsida küsimusi, nii et tasub kohale tulla. Kuulutus siin samas.

Aga üldiselt valimistega on nii, et ca 59 tunni pärast saab juba e-häält andma hakata ehk siis ID-kaardi pinnid tuleb välja otsida. Ise plaanin minna ikka kabiini ja valida nagu vanal heal ajal.

Ilusat oktoobri jätku hääd inimesed

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar