teisipäev, 1. oktoober 2013

Tähtis kuu algas...

...samas väga vahva kuu lõppes ka. Tulid ju positiivsed uudised kooli eksamitulemuste kohta jne.
Valla sünnipäeva üritused olid ka tegusad ning rahvarohked.
Nagu ikka tunnustasime tublisid ning andsime välja ka teenetemärke.
Sel aastal said teenetemärgid Aime Kallandi, Meelis Mändla ning Silvia Nilbe. Ilmselt pole neid tutvustada vaja, sest tegemist inimestega, kes on panustanud Järva-Jaani valla ellu väga palju. Aitäh teile.
Lisaks andsime tänukirjad 36-le inimesele, perele, ettevõttele, seltskonnale, kes aasta jooksul on silma paistnud valla elu edendamisel. Suured tänusõnad veelkord. Pilte Lasteaias toimunud üritusest saab vaadata SIIT.

Ka volikogu pidas eelmisel nädalal oma viimase istungi ning kinnitatud sai nii eelarvestrateegia kui arengukava. Lisaks II lisaeelarve ning hulk muid otsuseid. Oli töine ja üksmeelne volikogu. Peale istungit korralda volikogu esimees omalt poolt ka väike koosviibimise tänamaks kolleege ja vallavalitsuse rahvast tehtud koostöö eest.

Valla sünipäeva puhul toimunud pidu kultuurimajas oli vahva, rahvast oli saal ja lava täis ning möll kestis hommikuni. Kahjuks ise pikalt osa ei saanud võtta, sest jalgpallikohtumine ootas juba järgmisel päeval. Sellega oli muidugi selline kentsakas lugu, et mängupäeva hommikul helistas peakohtunik ja ütles, et vastane ei tulegi kohale. Saime lihtsad kolm punkti ja fännide jaoks tegime vähemalt omavahel mängu. Jäänud veel kaks mängu, mille võitude korral saaksime ehk isegi 2. koha võitlusse sekkuda. Anname endast parima.

Pühapäevased lastevõistlused olid vahvad. Ilmaga vedas nii, et lapsi oli paarkümmend ning jäime isegi natuke ajajänni ja auto-orienteerumine surus peale. Kõik läks aga kenasti. Auto-orienteerumises oli väljas 11
ekipaaži ning võitis meeskond SUKIDA koosseisus Kerli, Oliver, Alvar ja Ivo. Tänud kõikidele kaasa-aitajatele.

Eelmisest nädalast veel niipalju sündmuskirjeldusi, et teisipäeval sai Tomi Rahulaga bändi tehtud. Minu kõlblikkus jalgpallurite unistustebändi selgub ilmselt novembriks. Muidu oli päris äge.

Lisaks oli kolmapäeval sporditeemat päris palju. Sai kohtutud Neinar Seli ja teiste EOK esindajatega ning hiljem sai ka oma valla spordijuttu aetud. Läheme ikka mõnusalt edasi.
Sporditeemal võib esile tuua, et täna algab uus trenn võimlas. Nimelt taipoks. Trennid hakkavad olemas kaks korda nädalas ehk teisp 19.00 ning laupäeval 16.00. Sel nädalal algavad ka Viktor Metsa trennid. Need on neljapäeviti ning 15.30-16.15 on oodatud kõik lasteaia lapsed (tasuta) ning 16.15-17.30 kõik 1.-6. klassi noored (3.20 kuu). Lisaks teen koos Taavi Idavainuga esmaspäeviti trenne 1.-6.klassini kell 17.45 ning vanematele esmp/reede 19.00. Kolmapäeviti aitab võrkpalli mehi koos hoida Siim Kallakmaa ja järgmisel nädalal algab ka maadlus uuesti. Kogu võimla ringide tabel on leitav SIIT. Võtke siis aktiivselt osa. Lisaks on sel laupäeval toimumas jalgrattamatk, pühapäeval Paide-Türi jooks ning järgmisel nädalal Tiina Idavainu jooks. On, kus osaleda.

Sellest nädalast ka. Homme on Paides JOL-i juhatus ning see on selle koosseisu viimane siis. Peale lõunat on plaanis õnnitleda lasteaia tublisid töötajaid sünnipäevade puhul ning õhtu poole on väike intervjuu noortevolikogude teemal. Ahjaa, laupäeval käisin Paides noortele rääkimas erinevatel teemadel koos kollegide Jarno ja Kristjaniga. Uudis SIIN. Neljapäeval praegu suhteliselt hõre märkmik ning reedel on Paide Järvamaa kultuuriarengukava koosolek ning lõunast läheme külla Tamsalu vallale, et tutvuda seal tegutsevate ettevõtetega.

Võiks ju öelda, et valimiste eel midagi ei toimu, kuid siiski üht-teist ikka toimetame. Kõike hääd ja kohtumiseni. Kui mitte enne, siis rattamatkal.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar