teisipäev, 14. jaanuar 2014

Koolitus algamas

Sihid selgeks – elus edasi!          
                                                    
Süda-Eesti Sotsiaalkeskus viib augustist 2013-juunini 2015 Järvamaal läbi ESF projekti „Sihid selgeks – elus edasi!“. Projektis saavad osaleda lastega kodus olevad töötud emad, kelle lapsed on vanuses 1,5-7 ning töötud noored vanuses 16-24. Projekti eesmärk on toetada noorte ja lapsevanemate tööturule sisenemist.
Projekt on ülesehitatud grupitöö põhimõttel. Üks grupp töötab projektis neli kuud. Kokku on projekti jooksul kavandatud 16 gruppi (12 inimest grupis). Põhitegevuseks on motiveeriva kohanemiskoolituse läbiviimine, mis toimub üks kord nädalas. Koolitusel läbitakse lisaks tööle saamist toetavatele teemadele ka mitmeid enesearenduslikke teemasid. Lisaks on kavandatud igas poolaastas 2 arvutikoolitust ning üks erialakoolitus. Erialakoolituse sisu täpsustatakse projekti jooksul vastavalt tööturu vajadustele ning osalejate ootustele. Kõikidel projektis osalejatel on võimalus saada psühholoogilist nõustamist ja võlanõustamist. Koolitused on osalejatele tasuta, osalejatele makstakse stipendiumi ning sõidutoetust.

Koolitusgrupp Järva-Jaani ja Koeru valla elanikele on algamas veebruaris. Täpsem info ja registreerimine tel 5378 3929 või meili teel tiina@sesok.ee kuni 25.jaanuarini.
Kuna kohtade arv on piiratud, siis soovi korral võta kohe ühendust! Kes ees, see sees!

1 kommentaar:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    VastaKustuta