kolmapäev, 15. jaanuar 2014

Ning

Nende kopeeritud tekstidega on blogspotis ilge jama, sest vormindamine ei taha sõna kuulata, seetõttu eelmine sissekanne ka vähe imeliku šriftiga. Sõnumit see küll ei muuda, nii et lugege eelmist kannet ka. Aga nüüd siis sissekande juurde.

Eelmise nädala lõpp oli Järva-Jaanis kaunis, sest reedel toimus kultuurimajas maakonna parimate tunnustamisüritus. Kultuuri- ja spordirahvast ja noori oli maja täis ning istekohad said kõik täidetud. Arleti juhtimisel sujus üritus kenasti ning tempokas rütmis. Sisu ja ülesehituse eest suured tänud Üllele. Kuna preemiaid ja nominente oli palju, siis läks tseremoonia ikka üle kahe tunni pikaks, kuid kiidusõnu kuulsime hiljem ikkagi. Meie tunneme uhkust Ülle üle, kes sai aasta kultuurihoidja tiitli ning Tuve üle, kes sai maakonna kultuuripärliks. Lisaks loomulikult Tene üle, kes oli nominent aasta noore kategoorias ning Tiina üle, kes sai kultuurkapitali aastapreemia. Ise alguses lavale minna ei plaaninud, kui siis ainult tervitama. Sissejuhatamaks kultuuripärli teemat oli idee, et Tuve tuleb lavale rääkima oma muuseumitest ning pakub välja uue muuseumi- Järvamaa kultuuripärlite vahakujude muuseumi. Kui saime teada, et Tuve ise saabki pärjatud, siis tuli natuke ümber mängida. Loodan, et sain enamvähem usutavalt hakkama, kuid seda pean küll tõdema, et Tuve on suurmees, kelle pintsak on ikka väga suur veel mulle. Rahvast tervitas alguses Meelis seekord. Pilte sündmusest näeb kuma.fm-ist ja jarva.ee-st.  Vaheosad täitsid ilusate etteastetega gümnaasiumi lastekoor, Tuttuued naised, tantsustuudio "Ei me ette tea" ning jalgpallivõlur Eno Lints. Viimane mees on küll hull vana, vaadake ise. Kokkuvõttes oli väga tore õhtu.

Kui te pole kuulnud, et mis tantsustuudio on "Ei me ette tea", siis vaadake ETV uudist, siis saate aimu. Igaljuhul sügav kummardus meie toredate seeniortantsijate ees.

Kolme Leader tegevusgrupi ühisseminar läks kenasti. Otsisime ühisosasid ning loodetavasti saame ka kokkuvõtteid peagi näha ja kuulda. Meie enda Leader tegevusgrupi ehk Järva Arengu Partnerid uue juhatuse esimene koosolek oli sel esmaspäeval. Uueks juhatuse esimeheks valiti Aivar Tubli ning ase-esimeheks Õnne Põllumets. Edu meile ning meeldivat koostööd. Tuleb toimekas ja loodetavasti edukas periood.

Lõpetades eelmise nädala tegevustest kokkuvõtte ära, siis saime taaskord sammuvõrra edasi ka ENTRUM programmis. Kahjuks minu üks gruppidest lõpetas programmis osalemise, kuid positiivne on see, et ettevõtmine soovitakse nii ehk naa ellu viia. Teine projekt ehk "Heategevuslik pereüritus Järva-Jaani vallas" jätkab kindlalt liikumist võiduka lõpu suunas.

Eile sai natuke arutatud Karinu projekti ning kõik on kenasti kontrolli all. Toimetame laenutoimingutega, sest nii suurt projekti kahjuks omade jõududega pole võimalik ellu viia. Täna tegime väikse ringi meie valla puiduettevõtetes ning igal pool töö käib, lisaks tutvustasin Mariliisile alevit ning meie teisi asutusi.

Homme saan kokku Mäo tööstusküla ettevõtjatega ning tutvun sealsete tootmistega, et ennast veel rohkem selle valdkonnaga kurssi viia ning ehk leidub ka koostöö võimalusi.

Neljapäeval on väike koosolek, kus arutame Piibe päeva üle, mille raames peaks J-Jaanis üle pika aja ka laat toimuma. Peale lõunat osalen JOL-i haridus- ja kultuurikomisjoni istungil.

Reedel on kõikidel võimalus tutvuda objektidega, mis meil valla poolt on enampakkumisele pandud, nii et tulge visake pilk peale. Info endiselt SIIN.

Reedel osalen Kodutütarde 82. aastapäeval Albus, kus mängin Grete-Liisile bäkki.

Laupäeval osalevad vutipoisid Türi turniiril ning pühapäeval on ilmselt toimumas MTÜ Järva-Jaani Elamuskeskuse loomise arutelu (annan siin ja facebookis täpsemalt teada). Viimase all on siis mõeldud eelkõige rulaparki, kuid tulevikus võiks selle alla minna lasketiiru loomine (kutseka keldrisse) ning Paintballi maja (ideena praegu minu peas, 4. ühika baasil). Kutseka ümber praegu aktiivne tegevus käib ning Rulapargile on juba näiteks eraldi sissepääs olemas. Asi edeneb.

Saagu Valgus projektiga on Tiia tempokalt edasi läinud ning koostöölepe on ülevaatamisel ning uus koduleht valmimas meie keskuse jaoks. Muide Tamsalu lapsed on juba esimese saadetise saanud niiöelda meie keskuse kaudu, mille Rapla heategijad kokku panid.

Ahjaa, täna sain kokku ühe asjaliku Disc-golfi edendajaga ning plaanid muutuvad ka ses osas üha selgemaks ning mul on tunne, et nii kui kevadel lumi sulab ja labida maasse saab lüüa, kerkib Võllastele uus ja atraktiivne liikumisrada. Siinkohal teatan, et ettevõtetel ning miks mitte ka muudel seltskondadel või eraisikutel on võimalik omanimeline rada sinna saada. Päris vallavanema rada vist ei tule, kuid samas, pole ka väga halb mõte. Igaljuhul, kes on asjast huvitatud, võtke ühendust ning selgitan lähemalt.

Lugesin just teiste tähtsate inimeste blogisid ning Kandela oli laheda pildi üles pannud. Kokkuvõte sõnadest, mida enim kasutab. Katsetasin ka ja sain teada, et minu vaieldamatu lemmiksõna on NING ning kui tahate ka proovida enda peal seda, siis leht ise see-  http://www.wordle.net/ 

Soovin kõikidele kaunist nädalat ning Alole palju õnne.


2 kommentaari:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    VastaKustuta
  2. $$$ GENUINE LOAN WITH 3% INTEREST RATE CONTACT US FOR MORE DETAILS $$$.
    Are you looking for a loan to clear off your dept and start up your own Business? have you being going all over yet not able to get a legit loan Company that will loan you? Here is your final solution, We can give you any amount you need provided you are going to pay back within the period of time given without any problem. Apply now and contact us for more details via email below.
    Email: henski.john46@gmail.com

    Application For loan.
    First Name:
    Last Name:
    Date Of Birth:
    Address:
    Sex:
    Phone No:
    City:
    Zip Code:
    State:
    Country:
    Nationality:
    Occupation:
    Monthly Income:
    Amount Needed:
    Duration:
    Purpose of the loan:
    E-mail address:

    Email: henski.john46@gmail.com

    VastaKustuta