reede, 29. august 2014

Sedapsi

Nädal naksti taas möödas ja kui tavaliselt öeldakse, et selle aja jooksul on palju vett merre voolanud, siis peab vist ütlema, et selle aja jooksul on päris palju vett krae vahele voolanud. Ehk siis Ice Bucket Challenge on maad võtmas ja varsti on vist kõik ennast külma veega üle kallanud. Positiivne on see, et sellega juhitakse tähelepanu Lihasehaigustele ja eesmärk on annetada. Türi vallavanem Pipi-Liis kutsus mind ka ringi ning tegin seda omal viisil. Facebookist saab näha.

Eelmise nädala lõpust väga midagi eriti välja tuua polegi. Kiviõliga mängust ei soovi rääkida, sest üle mitme aja olid juhuste kokkulangevused nii suured, et ei saanudki satsi kokku ning tulemus ka seetõttu hull. Sel pühapäeval, aga tulge Koeru, sest kell 12 algab seal tuline lahing meie ja Koeru vahel.
Ahjaa. Reedest ikka võib midagi erilist välja tuua küll. Esines bänd, mis tegutsenud 50 aastat- JJ-54. Võimas. Kontsert oli lahe, mehed särtsu täis ja rahvast oli palju. Loodame, et näeme "Kuldseid poisse" Järva-Jaanis veel.

Sel nädalal vaikselt valmistunud uueks hooajaks. Teisipäeval toimus Spordiliidu seminar Roosna-Alliku järve ääres. Sai tõsist juttu aetud ning ka süstadega sõita.

Eile toimus Järva-Jaani valla arengukava avalik arutelu, kus oli täpselt 7 inimest. Arutasime laekunud ettepanekuid ja neid oli täpselt üks. Väga pikalt ei läinud, sest pigem oli tegemist redaktsioonilise ettepanekuga. Samas ega kui kava on olemas ja see toimib, siis ei peagi seda koguaeg põhjalikult uuendama. Arutelu juhtis Arlet, kellele see oli viimane tööülesanne meie majas. Septembrist alates pühendub ta täielikult oma asjadele. Arendus- ja rekreatsiooninõuniku ametikohta me kohe täitma ei hakka. Siinkohal veelkord suured tänud talle uuele energiale, mis ta endaga kaasa tõi ning uutele algatustele, mis ta käima lükkas.

Muudatusi personali osas on toimumas veelgi. Nii koolis kui lasteaias on uued töötajad tulnud ning Hosteli perenaine vahetus ka. Kuna Kerli läks erialasele tööle, siis otsisime läbi konkursi uut ja alates septembrist hakkab seal tööle Elle Käblik. Endiselt pole meil eripedagoogi ja/või logopeedi. Selge on see, et praeguse palgaga me pole konkurentsivõimelised. Ühesõnaga üleskutse, et kui keegi teab keskit eripedagoogi või logopeedi, siis andke märku, sest oleme valmis igatepidi läbi rääkima.

Tänane päev läks töiselt. Lõikasin kunstmuru juppe parajaks ning pealelõunal vedasime need õigetesse kohtadesse Võllastel. Õhtul toimus kolmas etapp disc-golfi nädalavõistlusest ja kohal oli 35 osalejat. Sealhulgas Eesti meistrid jne. Tulemused SIIT. Visete arvu poolest olin Järva-Jaani meestest täna Mardi järel teine, kuid tänu Handycap süsteemile tegin ikka ära. Järgmine etapp nädala pärast ja peale seda kohe Eestikate üritused peal.

Homme lähen Paidesse haridusaasta avaüritusele. Eelmisel aastal käisin ja sain positiivse elamuse osaliseks. Ilmselt vaja ka veel Võllastet tuunida.

Laupäeval on kõik oodatud osa võtma 1. Järva-Jaani rattarallist, mis algab kell 12.00 Laialt tänavalt Vanatehnika Varjupaiga väravast. Mul veel osavõtt lahtine, sest samal ajal ka Paide kultuurikeskuse nõukogu koosolek, mille liige ma ka olen. Lisaks on Koigis liikumissarja üritus ja Paide Spordihalli lahtiste uste päev jne. Tegevusi küll. Õhtul on üle Eesti muinastulede öö, kuid sel korral ma ise kahjuks ei jõua sellega tegeleda. Kui on häid ja kiireid mõtteid ning ka tegijaid, siis võib märku anda.

Esmaspäeval on ilmselt kõik uus ja tuleb väike sütitav kõne pidada kultuurimajas. Ehk ikka midagi tuleb. Teisipäeval osalen Järvamaa Keskraamatukogu nõukogu töös ja kolmapäeval Karinu koosolek ning riigigümnaasiumiteemaline koosolek.

Selline sissekanne siis täna. Kõike hääd ja tuletan kolleegblogijatele ka meelde, et on aeg kirjutada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar