esmaspäev, 23. august 2010

Sündmuseid ridamisi

Eelmine nädal siis lõppes ÜHTELAULMISEGA. Vanatehnika varjupaika oli kogunend ca paarsada inimest Järva-Jaanist, Albust, Koerust, Karedalt ja mujalt. Need kohad mainitud, sest sealt oldi suisa kooridena tuldud. Üldiselt tore ettevõtmine, kuid kuulsin, et telerivaatajatele just suurimat mõnu polnud pakkunud. Eks reklaamid tegid oma töö. Ise küll laulda suurt ei saanud, sest ajasin ühte meest, väikest meest taga (nimeks Artur). Aga aitümad Tuvele, et seda vedada võttis ning tehnilise poole pealt oli suureks abiks kohalik IT-mees Ain Orgla. Ehk järgmine kord näidatakse televaatajatele ka muud Eesti rahvast kui ainult Tallinna ja Põltsamaa omasid.
Laupäev-pühapäev oli suhteliselt rahulik. Pühapäeval muidugi see õnnestumine oli, et suutsime võõrsil Tabiveret jalgpallis võita 4-1. Loodetavasti sel nädalal suudame võitudeseeriat kodus jätkata. Laupäeval ootame kodumängu vaatama suurt hulka rahvast, kes innustaks meid võitlema viimse higipiisani. Meie aga pakume fännidele tasuta suupisteid, vaheajal võimaluse jalatäpsust harjutada ning kõikide pealtvaatajate vahel loosime välja ka neli piletit õhtusele "Ehitatud Eestis" ürituse simmanile. Teeme selle hooaja publikurekordi.
Tänane päev läks väga kiiresti. Üks teema ajab teist taga, kuid ehk saame hakkama, muidugi saame, sest lahendamatuid olukordi ju tegelikult pole. Eks näis kuidas tänase põhiteemaga läheb. Kergelt ilmselt mitte. Kui lahendatud, annan teada.
Pääle lõunat oli meil 6 valla spordialane nõupidamine, kus seekord oli kohal küll 4 valla esindajad, kuid tõdesime, et antud kooslusest on juba ka reaalset tolku olnud ning jätkame koostööd.
Homme on tempokas päev, sest ilmselt jätkub tänase päeva tempo. Lisaks toimub vallavalitsuse istung ning saame kokku laupäevase JT esikülje loo lahendamise osas.
Sellega seoses vist pean Järva Teatajalt hakkama honorare sisse nõudma, sest lisaks mitmetele online-uudistele olen blogis hakanud tootma juba ka esikülje materjali :)
Kolmapäeval praegu midagi kalendris polnud, kuid neljapäeval siis kõik oodatud Grossi poe avamisele. Loodan, et uksi maha ei joosta.
Eelmise ja selle nädala jooksul kogunenud teemasid, mida käsitleda, on üks A4 peaaegu täis. Õnneks on mõnel linnuke ka ees, ehk lahendatud. Jätkame reipalt.
Lõbus seik oli täna pubis söömas käies. Sõin rõõmsalt naabritüdrekuga lõunat, kui Tuve tuli sööma. Võttis kaks esimest (päevamenüüst) ja piima. Toivo kallab piima, aga poole klaasi peal saab see otsa. Selle peale ütleb ta: "Tööõnnetus. Ikka juhtub." Vat sellised on pubide tööõnnetused. Aga söök oli maitsev, teenindus kiire, kõht sai täis ja meel kah rõemsam.
Olge ikka muhedad

1 kommentaar:

  1. Piima tulebki tellida, Tartus tellis üks sell Coca-Cola, toodi piim ning märkuse peale ütles ettekandja, et piim ongi tervislikum.

    VastaKustuta