esmaspäev, 11. oktoober 2010

Elu keeb

See nädalavahetus oli Järva-Jaanis kirju. Reedene Kriegeri pidu oli muidu tore olnud, kuid kahjuks suutis selle üks purjus noor ära rikkuda. Loodetavasti pole kannatanute vigastused hullud ning õiglus seatakse jalule.
Laupäevane Tiina Idavainu jooks oli rahvarohke. Üle 70 jooksja ja kümmekond kepikõndijat olid tulnud kaunist ilma ja looduslikku rada nautima. Ise võtsin seda kui mõnusat treeningut.
Vahepeal olla tegusid teinud ka üks fauna esindaja. Nimelt kanakarjas raksus käinud, kuid vahele jäänud ning nüüd käib suur arutelu foorumis, et kas oli see tuhkur või mitte. Kui ei saanud aru millest ma rääkisin, siis selle kohta ilmus ka artikkel.
Pühapäeval toimus mudilaste rattasõit ning jalgratta kiirendusvõistlus. Mõlemal alal oli 10 tublit võistlejat, esikolmikuid kahjuks peast ei mäleta.
Auto-orienteerumine viis meid seekord kuhugi Lääne-Virumaale välja, ei teagi täpselt kuhu. Seiklema oli tulnud 8 võistkonda. Oli kaks rehvi purunemist, siduri jamad, bensiinivooliku keiss, kuid üldiselt läks korda. Võitjaks tuli meeskond Speedy. Ise sain esmakordselt osaleda ja saime teise koha.
Võib öelda, et valla aastapäeva üritused läksid kõik hästi.
See nädal toob taas seminare ning kohtumisi. Kolmapäeval-neljapäeval on Aravetel KOV-de koostööalane seminar, mida veab firma Geomedia, kelle poolt on koostatud ka see kurikuulus haldussuutlikkuse indeks. Reedel tahaks Paidesse minna kaugtöö infopäevale.
Täna väga paanikat ei olnud, tavaline esmaspäev. Lisaks ütlen, et olen teadlik kihelkonnasiltide sassiajamisest Karinul ning sellega tegeletakse lähiajal.
Homme astun läbi kolleeg Jüri juurest, kellele võimalus kaasa tunda vananemise puhul.
Täna toimus ka esimene Viktor Metsa trenn. Mõlemas vanuserühmas oli 10 noort ning loodetavasti kutsuvad nood veel paar sõpra juurde. Igaljuhul töö järelkasvuga läks käima ja järgmised trennid juba neljapäeval.
Naiste saalihokis lepiti nüüd kokku selles, et kuna kolmapäev on ikka halb päev trenniks, siis toimub see nüüd pühapäeviti kell 18.00 peale meeste kossu.
Homsest algavad ka Vootele ringtreeningud jõusaalis.
See nädal siis ootame ka ettepanekuid vallaeelarvesse ning siis saab selle keerulise protsessiga taas peale hakata.
Ega muud keemist väga olegi. Kui arvad, et on, siis kirjuta julgesti.
Ahjaa, tahtsin mainida, et minu blogil on väga huvitav statistika. Ses mõttes, et kustkohast üldse seda loetakse. On üksikuid vaatamisi ka näiteks Iisraelist, Nigeeriast jne, kuid esikümme on järgmine:
Estonia 10,166
United States 172
Finland 56
Norway 54
United Kingdom 45
Canada 17
Malaysia 11
Japan 6
France 5
Slovakia 5

Võrreldes blogis näha oleva lugejaga on erinevus seetõttu, et need andmed on alates suvest. Vat siis.

Olge siis ikka sõbralikud

1 kommentaar:

  1. Üldiselt seda statistikat väga tõsiselt ei maksa võtta, pigem ei ole tegu nigeerlasega, kes käiks Järva-Jaani vallast huvitumas, vaid pigem spämmirobotitega, mis suvalisi aadresse läbi kammivad, sealt andmeid koguvad ja üritavad oma reklaami jätta.. Kahju kui nüüd pettumuse valmistasin :)

    VastaKustuta