reede, 8. oktoober 2010

Kahe sõnaga

Nii lühidalt küll ei saa, aga väga pikalt täna ei kirjuta. Nädal on olnud kiire. Teisipäevases vallavalitsuses sai otsustatud, et tütarettevõtte OÜ Järva-Jaani Teenuse juhatus jääb samaks, lisaks mõned raieload, jalkatrenni tasu määramine ning ehitus ja kasutuslubade välja andmine. Lisaks ühtteist veel.
Peale lõunat käisime Rakkes, kus tutvusime Nordkalki tegevusega. Väga huvitav oli ja saime ka teada kuidas tegelikult siis lubjakivi töödeldakse ning milleks kasutatakse. Rääkisime natuke ka tulevikust ning erinevatest arenguversioonidest, kuid konkreetseks veel ei läinud.
Kolmapäev algas hommikuse kooliskäiguga, kui seal peeti õpetajate päeva. Seejärel oli Karinul koosolek, mis nüüd taas iga kuu esimesel kolmapäeval saab seal olema. Probleeme väga polnud, kuid suurim neist on autolafka puudumine. Uurime võimalusi.
Peale lõunat toimus JOL-i juhatus ning seal midagi põrutavat ei toimunud.
Küll aga jätkus JOL-i teemaline arutelu eile ja täna ning loodetavasti on sellel ka reaalsed tulemused. Ühe teemana oli üleval ka JOL-i mainekujundus ja tuntus üldse. Tea siis hea lugeja, et JOL on Järvamaa Omavalitsuste Liit, mis on mittetulundusühing ning mille moodustavad 12 kohalikku omavalitsust. JOL-st on aegade jooksul alguse saanud mitmed ühisasutused ning praegugi rahastatakse selle kaudu KENKi (Kesk-Eesti Noorsootöö Keskus) ning JAKi (Järvamaa Arenduseskus). JOLi kohta saab infot maakonna infoportaalist.
Eile enne JOL-i seminari osalesin ka Paide linna korraldatud arengukonverentsil, kus sisukaima ettekande tegi minu meelest Marju Lauristin. Järva Teataja kodukal sellest ka juttu. Ehk pani see mõne uue mõtte liikuma.
Homme katsun ka Tiina Idavainu jooksul osaleda ja loodan, et seal on rohkelt noori ning samuti on kõik ratturid oodatud pühapäevasele rattavõistlusele, mis pigem on meelelahutuslik.
Kes on autohuvilised, siis neil võimalus auto-orienteerumisest osa võtta. Kuna ma ise seekord ei korralda, siis saan ka osa võtta.
Esmaspäeval on kõik jalgpallurid oodatud Viktor Metsa trenni. Kuni 4 klassi noored alustavad kell 15.45 ning kuni 9nda klassi noored 16.45. Kuutasu on 50 krooni.
Naiste saalihoki trennis oli kolmapäeval ainult 2 naist, kuid kes jäid sellega rahule. Ettepanek on muuta päev pühapäeva peale. Kes on huvilised, siis võtke Kersti Saarega (ma tean tema tel. numbrit) ühendust ning pidage nõu.
Segakoori proov toimus ka ja järgmine on kolmapäeval kell 19.00, kuhu oodatakse ka uusi mehi ja naisi.
Tegelt peaks veel lehte artikleid kirjutama, aga ei tea kust selle aja näpistan.
Ilusat nädalavahetust

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar