reede, 5. november 2010

Motivatsioon

Sel nädalal siis selgus, et ei olda rahul ei Koeru vallavanema ega Paide tervisekeskuse juhiga. Eks näis kes ja kas uued juhid toovad oodatud uue hingamise. Selleks aga, et inimesel oleks ikka motivatsiooni, siis on hea meel, et alates esmaspäevast toimub PÄevakeskuses motivatsioonikoolitus, kuhu kõik on oodatud. Kuulutus on siinsamas.
Sel nädalal andsime Amblaga teada, et oleme ühiselt seismas gümnaasiumihariduse säilimise eest siin piirkonnas ning et oleme moodustanud ühise komisjoni. Uudis selle kohta siin.
Eilsed KENK-i ja JOL-i koosolekud läksid töiselt. Nagu ikka on teemaks jooksev aasta ja selle valguses ka uue aasta eelarve tegemine. Pinevust ilmselt jätkub veel mõneks ajaks.
Homme toimub JAK-i nõukogu koosolek, kus ka sarnased teemad käsitlusel. Seejärel saame JOL-is kokku, et saada täpne ülevaade praegusest seisust ning seejärel on plaan ka tervitama minna Olev Kenki, kes ERR-i korrespondendina on Järvamaad Eesti mastaabis väga hästi esile toonud. Neli aastat tegevust saab täis.
Nädalavahetusel on nii korvpalli, esinemisi kui seltsielu.
Ja tänane sissekanne saabki selline lühike, mis ei tähenda, et motivatsiooni poleks. Kellaaeg nõnda hiline lihtsalt :)
Olge tublid

1 kommentaar:

  1. Kui juba blogisid kiitma hakati, siis annaks endast ka märku. ;)
    marianaklass.blogspot.com

    VastaKustuta