esmaspäev, 1. november 2010

Nõndaviisi

Uus kuu on alanud, kellad on taha keeratud ja elu läheb täiskäigul edasi. Nädalavahetusel sai teatris käidud, natuke kasulikku tööd tehtud ja vanu "sabasid" likvideeritud. Lisaks käisin poistel eile abis mudaliiga lahingus, kus saime taas hulga kogemusi :) Saime Koigi noortelt sips sugeda. Sel laupäeval muide mängud Järva-Jaanis, nii et kel huvi tulge vaatama ja kaasa elama. Kogu tabel ja ajakava üleval Kareda valla kodukal.
Tänane päev algas nagu ikka nõupidamisega. Peale lõunat osalesin Järvamaa ettevõtjate tunnustamise žürii töös ning seejärel õnnitlesime JÜTK-i (Järvamaa Ühistanspordikeskus) 10. sünnipäeva puhul. Räägiti natuke ajaloost ja tekkeloost ning et saaksite ka osa sellest toredast üritusest, siis üks meeleolukas pilt ka siinjuures. Loodame, et JÜTK-i edu on piisavalt arusaadav ka riigiisadele, kes vägisi tahavad head mängu ära rikkuda. Loodame, et nii ei lähe.
Eelmisel nädalal alanud Koeru keiss on aga läinud juba nii suureks, et toimumas on meeleavadlused, kommentaariumites püstitakse hüpoteese jne jne. Lisaks nüüd tuli Paide linna uudis ka seoses võlgadega. Loodetavasti tuleb positiivseid uudiseid rohkem. Hea meel on Paide linnameeskonna üle, kes kindlustas meistriliiga koha ja hea meel, et Ervin Kõll seal mängimas on. Praegu käimasolevad Viktor Metsa trennid on ehk ka kasvulavaks uutele tähtedele.
Kolmapäeval osalen KENKi nõukogu koosolekul ning seejärel toimub JOL-i juhatus. Mäletate, mis need lühendid ikka tähendavad :)
Sel nädalal peab minema ka uue eelarvega natuke konkreetsemaks, sest kaugel see uus aastagi on.
Kui keegi tahab valla lehes midagi kuulutada või teatada või arvamust avaldada jne, siis tehke seda 4-ndaks novembriks aadressile arendus@jjaani.ee.
Selline uudis ka veel, et 9-ndal novembril kell 11.00 on see pidulik moment kui toimub lasteaia nurgakivi panek. Fotografeerimine lubatud.
Järgmisel reedel toimub isadepäeva kontsert ja siis tunnustatakse ka ühte tublit papsi, kuid keda, seda veel ei tea. Esitamise aega veel on. Suhelge kultuurimajaga.
Huvitav fakt on muide see, et mu blogi loetakse järjest rohkem ja rohkem. Ma ei tea küll miks, aga oktoobris oli kokku 4600 külastust. Aitäh hääd lugejad. See nagu lausa innustab jätkama seda tegevust.
Blogi teemadel rääkides, siis hea meel on teatada taas uuest blogist ning seda lasteaiast. Nimelt on Jaaniussikeste rühm oma blogi avanud. Edu ja järjepidevust teile.
Eile vaatasin uut uumorisaadet Riigimehed. Päris tabav ja mõtlemapanev küll. Soovitan soojalt.
Aga egas midagi. Vaatame mida see nädal toob ja hoiame kätt seekord naabrite pulsil.
Ilusat ja rahulikku hingedepäeva samuti teile.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar