esmaspäev, 28. veebruar 2011

Arve, eelarve

Kuigi reedene päev oli koolist vaba päev ja ka paljude ettevõtted olid selle päeva ette ära teinud, siis vallas oli tähtis päev. Nimelt toimus volikogu istung ja 2011 aasta eelarve võeti vastu. Maht jääb natuke alla kahe miljoni ning võrreldes esimese lugemisega tegelikult muudatusi sisuliselt ei tulnudki. Loodame, et tulude laekumisega mingeid üllatusi nüüd ei toimu.
Reedene kultuurimaja pidu oli väga vägev. Rahvast oli saal täis ja pidu kestis hommikuni. Sai ka paar korda lavale astutud ja esmakordselt tegime Jüride-Maridega oma tantslugudest popurrii. 20 minutiga 14 tantsu tantsida võttis ikka naha märjaks küll. Valla poolt kinkisime fuajeesse uue kella ning kultuurimaja kujutava seinapildi. Lisaks oli reede see päev kui sai allkirjastatud leping, et kultuurimaja läheb renoveerimisele. Mõned pildid esinemistest.
Laupäeval toimus meie teedel Koeru talveralli ja seal osales kolm J-Jaani ekipaaži, kes kõik ka õnnelikult lõpetasid. Ralli oli ladusalt korraldatud, nii et au ja kiitus neile.
Pühapäeval toimus järjekorras juba kuues Järva-Jaani sõude-ergomeetrite võistlus. Kohale oli tulnud üle 30 osavõtja ja hea meel oli näha, et mitmed pered olid kohal. Tulemuste ja piltidega saab tutvust teha OÜ Penteeri kodulehel. See on selline vahva üritus, kus aastate jooksul on osadel juba tekkinud traditsoon sellel võistlusel käia ning üks Tallinna mees on suisa kõikidel käinud. Järgmisel aastal jälle.
Täna toimus JAP-i juhatuse koosolek, kus kinnitati hindamistulemused ning nendega on peagi ka JAP-i kodulehel, jap.org.ee, võimalik tutvuda.
Homne on rahulik päev ning samuti kolmapäev, kus kalendris on ainult Karinu koosolek. Neljapäeval hakkan oma eelmise aasta tiitlit kaitsma KOV juhtide talimängudel ja seetõttu ei tule siis ka sissekannet. Loodan reedel selle vea parandada.
Reedel toimub noortekas lauajalgpalli turniir, nii et kõik kohale. Algab kell 17.00.
Ja varsti ju vastlad ka...
Ahjaa, täna sain ka presidendi kätt suruda. Nimelt oli rahvaliit omi mõtteid J-Jaanis tutvustamas ja auesimees, härra Rüütel, oli ka kaasas. Tervitasin teda ja rahvale panin südamele, et minge ikka valima. Muide tänasest on seda võimalik teha ka kultuurimajas.

1 kommentaar:


  1. Agen Judi Ayam bangkok ekor lidi Nomor Satu di Indonesia !
    Dapat di Akses Melalui Smartphone Kesayangan anda ! Daftar sekarang juga !

    VastaKustuta