neljapäev, 17. veebruar 2011

Käre

Teisipäeval toimunud koosolekud läksid kenasti. Järvamaa grillfest, mis toimub 30-ndal aprillil, on saanud esialgse vormi ning nüüd vaja lihvima hakata. Haridus-kultuurikomisjoni põhiteemaks oli maakonna kultuuriarengukava ülevaatamine ning ettepanekute tegemine. Ühte-teist sinna tuli.
Teine Kuma raadio valimisdebatt läks ka päris korda vist. 6 meest olid rivis ning kaks ja pool tundi möödusid lennates. Omavahel väga kisklemist ei tulnd, kuid võimuerakondi räägiti päris palju taga. Kahjuks kumbagi kohal polnud. Järgmine teisipäev on viimane debatt ning ehk seal siis on ka reformi ja irli mehi-naisi näha.
Eile ja täna käisin Tallinnas iga-aastasel "Linnade, valdade päevad" üritusel, kus teemasid oli seinast seina. Kõige muu seas sai kuulda härra Presidendi mõtteid ning täna oli huvitav kuulata rahandusministri juttu. Tema seisukoht on, et valdade rahalisi positsioone tuleb parandada, kuid mitte tulumaksprotsendi suurendamise läbi, vaid tasandusfondi kaudu. Lisaks rääkis, kuidas ta vahel on pidanud tegema otsuseid, mis talle ei meeldi, kuid valitsuse seisukoht on olnud tema omast erinev. Teravalt ütles ka Harku valla esindajale, kus teatavasti kaotati maamaks ära. Taunis seda tegu, sest tegelikult ju rikkust Eestisse juurde ei tulnud sellega. Lihtsalt võtab tänu sellele teistelt KOV-delt tulu ära.
Homme, nagu juba esmaspäeval rääkisin, on kiire päev. Ehk selgub ka uus JOL-i tegevdirektor. Õhtul on kõik oodatud noorte muusikat kuulama kultuurimajja.
Nädalavahetusel toimuvad R-Alliku talvemängud ja plaan sealt taas osa võtta. Kes ka huvitatud sinna tulema, siis andke mulle reedese päeva jooksul teada. Suusatajaid on kindlasti vaja.
Pühapäeval teeme Amblaga sõprusmängu võimlas, kuid varsti ilmselt peab hakkama otsima sõprusmänge välistaadionitele.
Tänane hea uudis tuli valitsuse istungilt. Nimelt saame CO2 müügist raha, et kooli fassaadi soojustada ja parandada. Päris kindel ei ole, et kas terve hoone jaoks, kuid vana osa, mis praegu eriliselt silma kriibib, selle peaks saama kindlasti tehtud.
Sellise hea uudisega täna lõpetangi.

7 kommentaari:

  1. Tore,et leitud võimalus koolimaja ilmet parandada. Praegu näeb ta ikka üsna kurb välja küll.

    VastaKustuta
  2. pühap jalka võimlas ? mis kell ?

    VastaKustuta
  3. MILLAL SAAB VOLLASTEL SUUSATADA LUBATI AMMU SUUSARADU

    VastaKustuta
  4. Ma ei oska öelda millist lubadust silmas pead, kuid jaanuari alguses ütlesin siin blogis, et valla buraan on katki ning sellega radu sisse ajada ei saa. Küll aga on tänu tublile kehalise kasvatuse õpetajale rajad sees võimla juures raudteetammil, nii et saab seal vormi timmida.
    Mis puudutab veel Võllastet, siis kindlasti kirjutame projekte, et saada korralikku rajamasinat, kuid omavahenditest seda osta ei suuda.

    Arto

    VastaKustuta
  5. Asjad tuleks panna tähtsuse järjekorda. Kõigepealt tuleks valda muretseda (või mitme valla peale kokku) invabuss, et invaliididid, vanurid, hädised saaksid arstile ja muud vajalikud toimetused tehtud.

    VastaKustuta
  6. Hei,

    Raudteel tõesti võimalik suusatada, täna saab põllulegi taas rajad sisse, see siis kokku 2,5km - on tõusu ja laskumist nii et tasub proovida :)
    Terv,
    Sirle

    VastaKustuta
  7. Hea Uudis!

    Võllastel 3,2km klassikarada tänasest sees. Ja raudteel rajad tänasest väga OK! Võllastele juurdepääs garaazide juurest.

    Tänud kõigile vaevanägijatele :)
    Sirle

    VastaKustuta