neljapäev, 17. märts 2011

Eiteagikohemidapealkirjakstänapanna

See nädal on sujunud rahulikult. Ilm on ilus ja ainuke mure on libedate tänavate ning roopas teede pärast, kuid peale seda tuleb varsti üle-ujutuse ohu mure ja lisaks veel kindlasti midagi.
Kultuurinõukoja koosolek oli rahulik. Räägiti selle aasta suurematest sündmustest ning üldse mis teoksil. Natuke oli ka emotsiooni koosolekul, sest Järvamaa kultuurkapitali ekspertgrupi esimees kirjutas JT-s hiljuti ühe peris krõbeda artikli, kus kurtis vähese koostöö üle erinevate kultuuriinstantsidega. Eks näis kas sellest artiklist oli kasu ka või visati lihtsalt sips vett tulise õli peale.
Järva Kilva etapp läks seekord nässu, sest kaotasime oma peamistele konkurentidele Memorile ning Karedale, kuid küsimused olid huvitavad ja suured tänud Ants Käärmale, kes meile appi tuli. Kogu turniiri seisu näeb Arlet.ee kodukal.
Kolmapäeval vahetasime rahvusvahelise hajaasustuse veeprojekti ehk MINWA projekti juhtpartneri välja. JOLil paraku vabad vahendid puuduvad, et kulud eelnevalt ära teha ning seetõttu tuli seda teha. Sain hunniku buklette ka hajaasustuses heitvee käitluse kohta, nii et kes Margiti juurde satuvad, siis küsige.
Täna kohtusin Järvamaa "politseibossi" Tõnu Kivise ning meie oma komissari Margus Vaasiga, kellega rääkisime hetkeolukorrast ning võimalikest uutest koostöövõimalustest. Viimaseid praegu väga säravaid juurde tulemas pole näha, sest õnneks pole väga suuri probleeme meil, mis uusi lahendusi vajaks. Loodame, et statistika, kus kahe kuu jooksul toimub üks kuritegu jätkub või paraneb veelgi.
Hea meel oli täna teatris (loe kultuurimajas) olla. Esiteks selle pärast, et tükk oli väga hea ja naerda ning muiata sai kõvasti. Teiseks selle pärast, et rahvast oli ka päris korralikult. Tükil oli sügav moraal ka ja põhiline on see, et ärge proovige oma meest muuta :)
Homme hommikul toimub Järvamaa Arenduskeskuse nõukogu ja vaja varakult Paides olla.
Päeva teine pool on tantsuline, sest maakoolide tantsupäeva raames on tantsukoolitused kultuurimajas ning peale tööd on plaanis ka endal ühte vaatama minna ja ehk ka osa saama.
Nädalavahetusel taas bändiproov, sest vaja ju kevadrockiks vormis olla. Broneerige järgmine laupäev siis juba aegsasti ära, sest lavale astuvad meie omad noored ning lisaks juba ammustest aegadest tuntud punkarid.
Pühapäeval taas spordilainel ning võrkpallurid (kolme kaupa) on võimlasse oodatud.
Viimased päevad sellest talvest on järgi jäänud. Kasutage siis neid hästi. Ilmselt kõigil on ilge kopp ees talvest, kuid siiski.
Ärge konte murdke ning targad ei torma.

2 kommentaari:

  1. Kopp ees? Eips :) Tehke proovi mööda põldusi suusatada, selline huvitav kogemus! Lumi kannab kõiki ja ühest põllu otsast teise saab mõne minutiga ;) Tasub proovida,

    Sirle

    VastaKustuta
  2. :)) Ok, teen proovi,aga ma igaks juhuks suusatan mööda põldusid,mitte mõõda põldusi :)))

    VastaKustuta