esmaspäev, 21. märts 2011

Kaunist kevadet

Eile öösel algas kevad ja õhus on tunda ka kevadet, kuid rohkem loodusest ei räägi. Looduse kirjeldamise osas on kollegidest väga osav Veljo, kes Paide valla lehes alati kaunilt olukorda kirjeldab :)
Laupäeval sai bändi tehtud (saame juba 7 aastaseks) ning sain kokku noortega, kes J-Jaani Noorteklubi veavad. Andsin kõik raamatupidamise tavaari üle ja tundub, et meie noortes paistab helge tulevik küll, sest tahtmist ning hakkamist on kõvasti. Jõuaks nüüd ainult ise kõike toetada. Katsume valla poolt toeks olla igati ja samas anda neile piisavalt vabadust.
Pühapäevane võrkpallivõistlus läks oodatult kenasti. Teet Kallakmaa eestvedamisel toimunud turniirist võttis osa 6 kolmeliikmelist võistkonda. Võitis võistkond Nipitiri, kuhu kuulusid Pille Palumaa ning Siim ja Mikk Kallakmaa. Teiseks tuli Suvaline, kuhu kuulusid Sven Selge, Rando Suve ja Kaido Tamp. Ise tulin koos Ambla vallavanema Raidi ja tema neiuga kolmandaks. Oli päris vahva ja pingeline võistlus.
Tänahomikune nõupidamine läks nagu ikka. Räägiti mis toimumas, kellel mida nädal toob ning mis on põletavamad küsimused. Täna muidugi oli teemaks tänavate libe olukord ja just kõnniteede osas. Eks katsume teha parima ja järgmiseks aastaks varuda ka vastavat käsitehnikat, et võimalikult efektiivselt libedusega võidelda. Seniks ärge kiirustage, kasutage karedaid taldu või sõidke soomekelguga.
Viimasel ajal on hea meel tõdeda, et mitmed noored on endale Järva-Jaani kortereid soetanud ning samuti on elavat huvi tuntud ettevõtlusega tegelemise vastu. Loodetavasti saan Järva-Jaani ühe ettevõtlusalase baaskoolituse ka, et veelgi ärgitada ettevõtlusega tegelema. Tihtipeale võib see olla ainult endale töökoha loomine, kuid siiski on see töö ja toob leiva lauale. Kui on huvitatuid, kes tahaks kindlasti taolist koolitust saada, siis andke märku mulle, et saaksime kiiremini ja konkreetsemalt koolituse paika panna.
Homme on JOL-i 16. sünnipäev ja plaan ka kantseleid kaema minna. Lisaks toimub homme ka vallavalitsuse istung, kus on mõned hanked, mõned volikogu eelnõud ning lisaks tavapärased sotsiaaltoetused ning jäätmete teema.
Kolmapäeval toimub JOL-i infopäev, kus põnevaim teema puudutab EstWin lairiba arendust ehk kiiret internetti, mis ka meile peaks peagi kohale jõudma, sest kaabel on juba maas. Eks näis siis millal täpsemalt asi toimima hakkab.
Headest uudistest veel niipalju, et lõpuks on välja kuulutatud riigihange vee- ja kanalisatsioonitrasside uuendamiseks. Eks näis kui valutult või valuga see protsesse läheb, kuid loota võib, et ikka sel suvel songerdatakse J-Jaanis kõvasti.
Homme esitame Siseministeeriumile projekti kergliiklustee rajamiseks, mis on jätkuks olemasolevale. Projekti järgi peaks valmima kergliiklustee keskväljakust Tamme farmini ning seda mööda Pikka tänavat ja Koeru teed. Hoidkem siis pöialt, et projekt toetust saaks.
Neljapäeval väisan natuke Paide hariduse arengukava tegemist. Nimelt on seal huvihariduse töögrupp koos ja keskendutakse spordile. Eks näis kas on milleski kaasa rääkida või ei.
Vaadake ka ikka meie valla nädalakava, sest seal üritusi, millest ma võibolla ei jõua kirjutada.
Kaunist kevadet head inimesed

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar