reede, 8. aprill 2011

Hilinemisega

Kuna eile toimus JOL-i koostöökoolitus, siis ei saanud regulaarset sissekannet teha. Päris asjalik koosviibimine oli ja mitmed teemad said läbi hekseldatud. Koostöövaimu on ning areng on möödapääsmatu.
Veel nädalale tagasi vaadates, siis võib öelda, et Eakate päev saab päris vahva tulema ning koostöös Pensionäride koondisega saame selle mõnusalt sisustatud.
Karinul toimunud koosolekul olid teemadeks Karinu karjääri tulevik ning selle alternatiivid ja lisaks muidugi aktuaalne teema- jäätmed. 12. aprillil kell 9.00 on vallamajas taas infopäev, kus Veolia tuleb kohale ja saate oma jäätmeveolepingutest rääkima tulla.
Homme toimuvad Eesti karikavõistlused sangpommi tõstmises, nii et kel aega, mingem omade medalivõitudele kaasa elama. Kell 12 lähen ise ka võistlust avama.
Homme on platsi peal ka järjekordne laat.
Pühapäeval on kõik oodatud Paidesse meie jalgpalli meeskonnale kaasa elama, sest liigahooaja esimene mäng kell 14.30 seal toimub. Eesti koondise mängu piletid taas loosis. Tulge seltskonnaga ja veetke mõnus pühapäev.
Et ettevõtlikkusest maal või selle puudumisest on tihti juttu, siis on hea meel kõiki kutsuda infopäevale, kus oma küsimustele vastuse saate. Kuulutus siin samas kõrval.
Lisaks teatan kõikidele juba tegutsevatele ettevõtjatele, et 15. aprillil kell 10.00 toimub vallamajas järjekordne ettevõtjate ümarlaud, kuhu on kõik oodatud.
Järgmisel pühapäeval on võimalus kõikidele osaleda üle-eestilisel üritusel- Sinu sammud loevad. Võtke osa ja võitke Rakvere AQVA Spa pääsmed.
Kaunist nädalavahetust ja ilusat kevade saabumist

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar