neljapäev, 28. aprill 2011

Stepihundi ulg

Nonii. Viimaste päevade uudised ütlevad, et maailmalõpp on lähedal, ainult aastake veel. Kasutage seda siis targasti ning nautige tehnoloogia hüvesid seniks kui neid on. Päris huvitav saab olema küll kui see magnettorm tõesti laastama hakkab. Ühesõnaga hea, et mul analoogfotokas ikka alles on.
Aga et siis mis teoksil. Teisipäeval saime Võllastel kokku suusaradade projekteerijatega ning peagi hakkab töö käima. See on eelduseks, et ka meil saaks kunagi olemas olema valgustatud suusarada ning korralik tervisering.
Noored pallurid teenisid Koerus ühe võidu, viigi ja kaotuse ning hunniku kogemusi. Järgmine turniir on 14. mail kui toimub järjekordne Roobade turniir.
Eakate päevaga on asjad jonksus ning kõik eakad võivad 18. juuni endal juba ära broneerida.
Tervist edendava ettevõtte infopäev oli vajalik, kuid tegemist oli vaid sissejuhatusega ja päris tuumani veel ei jõutud. Aga ise-enesest on teema õige ja kõik ettevõtted võiks oma töötajate tervisele rohkem tähelepanu pöörata. Vahel pole palju vajagi.
Tänasel volikogul tehti vist kiirus-rekord, sest kodutöö oli tehtud hästi ja väga suuri arutelusid ei toimund. Enam võttis aega infode jagamine. Uku rääkis kanalisatsiooniprojektist ja lasteaia ehitamisest. Kaevamiseks peaks minema nüüd maikuus ja soovin kõikidele alevielanikele kannatlikku meelt, sest ega see mugav aeg ei ole. Kõik vee- ja kanalisatsioonitööd peaks valmis olema selle aasta lõpuks. Lasteaia juurdeehituse ehituslik osa on lõpusirgel ning nüüd jätkub vana osa fassaadi ja küttesüsteemi rekonstrueerimine ning sisustuse ja mänguväljaku paigaldus.
Alustame ka valla arengukava uuendamist, nii et kel ettepanekuid, siis olge varmad seda tegema.
Esmaspäeval toimub Järvamaa Spordiliidu üldkogu ning kuna eelmine juhatuse esimees astus tagasi, siis oli vaja uut liiget sinna. Kuna siitkandist tehti mulle ettepanek sinna kandideerida, siis olin nõus ja nüüd olen seal juhatuses. Kuigi ajaressursiga on nagu on, siis üritan parima anda, et edendada Järvamaa sporti.
Meie oma spordiklubiga tahaks ka lõpuks sinnamaani jõuda, et oleks uus juhatus ja saaks asjad liikuma. Oleks esindusorgan olemas ja saaks erinevaid projekte teha jne. Kui keegi tunneb, et tahaks hirmsasti J-Jaani spordielus sõna sekka öelda, siis andke mulle teada järgmise nädala jooksul.
Täna käisid meie noored sportlased koormustesti tegemas. Sellest aastast on noortel jalgpalluritel see kohustuslik. Ise ma lähen homme ja uurin ka, et kas kõik on ikka oordnungis, sest vahel ise ei pane ju tähelegi. Parem ikka ennetada.
Homme osalen ka JAK-i nõukogu koosolekul, kuid edaspidi jäävad need harvemaks, sest olin vanast ajast maavalitsuse esindajana seal, kuid nüüd esindab maavanem seal MV-d ise.
Homme tasub õnne ja muud hääd kraami soovida kolleeg Raidile, sest saab taas vanemaks ta. Blogiõnnitlused siit ja hiljem sealt.
Laupäevane päev läheb grillimise ja saunatamise tähe all. Nimelt on plaanis üles panna ka väike kilesaun, kuid kuidas teostus välja kukub see on iseasi. Igaljuhul 15 meeskonda on registreerunud ja esinejad on valmis. Keskväljak peaks hommeka tolmust puhtaks saama, ehk ikka saab.
Pühapäev on mitmetahuline. Sinna jagub nii kurbust kui rõõmu, kuid selline ongi elu.
Need, kes täna kinos käisid, need nägid ka, et elul on ikka värve küll ja küll. Mulle film meeldis ja "Stepihundi ulg" on väga hea lugu. Nautige ja kui võimalik, siis vaadake film ära.
Ja kui miskit kriibib hinge või tahaks öelda, siis andke ikka teada. Lehest oleks selliseid lugusid natuke narr lugeda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar